A Régi álmok és az Idei nyár videoklipje után most megérkezett a Képzeleté is a szombathelyi Gargantua zenekartól. A videoklip által betekintést nyerhetünk csodás élettörténetekbe, elveszhetünk mély tekintetekben, fekete lyukakban.

“A zenekar ősszel és télen leginkább az Öröm a zene Tehetségkutató döntőjére, illetve pályázatokra koncentrált, így nem sok időnk volt újabb dalokat rögzíteni, vagy akár a klipet forgatni” – meséli a zenekar gitáros-dalszerzője, Kaposi Balázs. “Mikor mindezek lezajlottak, meghoztuk a döntést, miszerint ez év végén mindenkit szeretnénk meglepni egy új videoklippel, melyet egy hozzánk nagyon közelálló dalunkhoz készítettünk, mégpedig a Képzelet címűhöz.”

A forgatáshoz igyekeztek olyan kreatív tevékenységeket végző embereket, illetve társulatokat felkeresni, akik egyrészt Vas megyei vonatkozásúak, valamint akik csokorba szedve egy erős képet adhatnak lokálisan arról, hogy egy adott területen mennyi-mennyi tehetség és csoda létezik a világban, amelyeket hagyni kell kibontakozni. Ezáltal a képi világ nem más, mint sorra egymásba fonódó élettörténetek szeletei; számos csillogó szempár, kíséretnek: öröm, zene.

A szombathelyi csapat továbbra is tartogat meglepetéseket, amelyek sorában koncertek és új dalok is szerepelnek, de mindent a maga idejében. Addig is bízzuk a Képzeletre!

Kiemelt kép: Lutor Katalin fotója