Ismered már a Zselenszky-hipnózist?! Ugyanis, létezik egy raszta magyar, aki elbájol egy perc alatt, s már nem először költözik egyszálgitárral a Pistons Pub miniszínpadára. Január 21-én, Zselenszky-Török Tamás hipnotizálta a kikapcsolódni vágyókat lélekre ható dalaival.

Szombathelyen a Zselenszky-estek egyre nagyobb népszerűségnek örvendnek, főleg mióta Zselenszky-Török Tamás is szombathelyi lakosnak tudhatja magát. Így nem csak egyszálgitáros megmozdulásain, de az utcán is bárhol összefuthatunk vele, hisz minő meglepetés, a zenész is csak ember.

02

Zenekarát – a Hetedik ég – Eleven Hold Tribute band-et – otthon hagyva, Sebestyén Róberttel, a MI AZ ÁBRA? zenekar frontemberével adták kézről kézre a mikrofont. Általa a blues világába is elkanyarodtunk, s még egy kis Rolling Stones-ra is ülvebugizhattunk. Robi olyan átéléssel énekelte dalait, hogy szinte saját torkunkban éreztük a felszabaduló érzelmeket, ahogy a mikrofon rácsaiba ordítanak.

04
A Zselenszky-dalok között felcsendült a Ceruzacsonkok, a Negatív tér és megszólalt akusztikusan egy Eleven Hold dallam is, az Emberek botokkal. Nem is üzennék többet a kedves Olvasónak, mint, amit e dal legfontosabb sorának tartok: “Ne szeress többet, mint amit elbírsz!”. Hogy az este mikor ért véget, arról nem számolhatunk több információval. Amíg a gitár pocakjából elő lehet csalogatni egy dallamot, addig nem is érdemes hazamenni.

08