Házipapucs és fesztivál – megjelent a Teddy Queen karanténklipje

Szollár Zsófia 2020. ápr. 25. 0 0

A Nem szól rám senki EP után ismét lemez készül Teddy Queen háza táján. Ez nem is olyan távoli dolog, ugyanis az első dal már megérkezett április 17-én, egy klip társaságában. Az erdélyi trió az alternatív és az indie rock határmezsgyéjén mozog. Két kislemezzel büszkélkedhetnek, és nem mellesleg az Ígéretes Titánok versenyén vitték el az Év dala címet, a legutóbbi EP címadó számával.

Április 17-én jelent meg a Hétfő várjon című single, ami egy felszabadult érzésvilágot tükröz, a szabadság és a vendégszeretet egyvelege ad alappillért az egésznek. A fiúknak az a lényeg, hogy jól érezzék magukat, a hétfő majd várhat, a jövőre pedig amolyan „úgyis jó lesz minden” stílusban tekintenek, amint azt már megszokhattunk tőlük.

A hang mellett természetesen a képi világ is számottevő: a klip is a vendégszeretetből inspirálódott, a frontember (Fodor Laci) szívesen fogadja otthonába rendkívül sokoldalú barátait, akikről leginkább a
népmesékbeli válogatott cigánylegények juthatnak a nézők eszébe. Van itt minden, alkoholista rocker, joint, de még egy kaszinó is odaköltözik főszereplőnk nappalijába. A háziköpenyes jeleneteket koncertfelvételek tarkítják, ezzel közvetítik azt a bizonyos mámoros hangulatot.

A felvétel egyébként a gyergyószentmiklósi Mountain Air Stúdióban készült, Bagossy László keze által, az utómunkálatokat pedig Szabó Szebasztian (Miracle Sound Studio) készítette. A videóklip Török Arnold munkája, ő vágta és forgatta, Kusztos Dávid pedig színezte a felvételt.
A projekt létrejöttét a Gyergyói Erőforrás Központ támogatta.

Kiemelt kép: Teddy Queen Facebook-oldala

Tags: Bagossy László, EP, erdélyi trió, év dala, ígéretes titánok, single, Teddy Queen, videoklip, zene Categories: ZENE
Related Posts