A Caesar’s Bread formáció 2015-ben alakult. Azóta számos tehetségkutató-helyezés áll mögöttük, felszántották a legtöbb fővárosi és több vidéki klub színpadát, felléptek a Sziget fesztiválon. A Panellakás, kínaipiac című második EP-jüket a Dürer Kertben mutatták be 2019-ben. Magyar alter tánckompatibilis zenével, pozitív kisugárzással, igényes dalszövegekkel és mondanivalóval.

Legújabb számukat és a hozzá készült klipet most láthatjátok először. A klipért rengeteg köszönettel és hálával tartoznak Nemesi Zsófinak.

A zenekar tagjai, Áron és Matyi így nyilatkoztak a klipről: 

“Hirtelen szerelmes érzésektől felkavarva Pacsker (Acsády-Pongyor Áron – ének) alkotta meg a dal szövegét, balladisztikus szándékainak ellentmondva a punk irányába indultunk, ez Matyi (Kabdebó Mátyás – ritmusgitár, háttérvokál) agyának szétdurranásából adódott. Szívünk összes hálájával tartozunk Magyarország Kormányának, hogy nálunk az ilyen dalokért még nem jár száműzetés, ezért szabadságunk örömódájának szántuk ezt a dalt. A medvelovaglós, Krím-annektálós túlkompenzálás szerves részévé vált a keleti valóságnak, állásfoglalásunkat az üggyel kapcsolatban desztillált formában nyújtjuk a közönségnek. A szám hangzásvilágában enyhe The Rembrandts-os és ős-Bikinis elemeket vélhetünk felfedezni kellemes The Beatles utóízzel. A grafikus-animált videóklipet Nemesi Zsófia készítette kezei és számítógépes program segítségével, neki is a szívünk összes hálájával tartozunk. A dalban hallható aktuálpolitikai áthallásokat nem vállaljuk. Kezeljük őket. Úgy gondoltuk, hogy a politikai szerepvállalás, mint nemzeteket egybeforrasztó erő gyakori, és eredményes művelésére szólítanánk fel mindenkit, mint ahogy a szabadságvágy összeköt minket, bárhol is legyünk a Volgán túl vagy a Volgán innen.”

Kiemelt kép: Caesar’s Bread hivatalos Youtube csatorna