A napokban jelent meg a Blahalouisiana zenekar második nagylemeze, 2016 áprilisában, közel négy évvel a banda megalakulása után jött ki Blahalouisiana cím nélküli albuma. Most pedig itt a következő, melynek előfutárai voltak olyan klipes dalok, mint az Egyetlen magányom, Ha élni felejtek vagy a Túl távol, elég közel, és immáron a legnagyobb videómegosztón is élvezhetik a dalokat a rajongók és a rajongni vágyok.

Az Alagutak, fények, nagymamád jegenyéi című kiadványon három angol nyelvű és hat magyar nyelvű dal szerepel. Talán azért ez a megoszlási arány, mert mégis csak magyar zenekarról beszélünk, de előfordul az életükben, hogy egy-egy hosszabb túrára indulnak, legutóbb Hollandiába, annak harmadik legnagyobb városába, Hágába utaztak, hogy ott is lenyűgözzék a közönséget.

A zenekar nem vár sokat a lemez megjelenése és a hivatalos bemutató között,a Blahalouisiana november 3-án mutatja be második lemezének anyagát az A38-on. Vendég: Felső Tízezer.

Miért érdemes Blahalousiana koncertre menni? Annak aki még nem tudja, Schoblocher Barbara az egyik legjobb magyar énekesnő. Emellett rendkívül igényes, könnyed zenét játszanak, de ha a dalszövegre is figyel az ember a koncert sodrása közben, akkor igazán értékes tartalmat vél felfedezni.

Tehát akkor még egyszer, A38, November 3. 19:00, Blahalouisiana (Alagutak, fények, nagymamád jegenyéi) lemezbemutató koncert.