Valljuk be, fellélegeztünk mikor Hófehérke felébredt a hercegnek varázslatos csókjának hála és összeházasodtak, Elza és Anna pedig ismét egymásra találtak. De azért mind elgondolkoztunk, hogy mi is történt velük a megnyugtató Happy End után…

Ariel:

Bár a mese során boldogan zenélt kis barátaival, mikor még az óceán vize is gyönyörű volt, azóta sok minden változott. A sok meggondolatlan cselekedet miatt a vizekben rohamosan megnőtt a hulladék mennyisége, aminek köszönhetően nem csak teknős barátainak kellett búcsút mondania. A történet során a cápák a hercegnő ellenségei voltak, de szerencsére vagy sem, Arielnek miattuk nem fog többet fájni a feje… A japánok elintézték. Ha ez nem okozna elég szenvedést kedvencünknek, még az olaj is rémisztő mértékben jelent meg a víz felszínén. Köszi BP.

Pán Péter:

Pán Péter hiába érezte nyugalomban magát Sohaországban, sajnos a gyarmatosítók keze elérte féltve őrzött birodalmát. Az angolok nem kegyelmeztek a lakókon, és akartuk ellenére elszállítottak őket az iparosodó Angliába. Péter bekerült a rendszerbe, ami miatt egy átlagos fiút sikerült nevelni belőle, aki már csak álmaiban jár Sohaországban. Sokak szíve meg fog szakadni, de a mesebeli lényeknek sem volt sok esélyük a menekülésre. Csingiling brit tudósok kezébe került, akik mesterségesen akartak csillámport előállítani. A kis szőkeség nem bírta a megpróbáltatásokat, de a fogva tartói legnagyobb örömére a boncolás során megfejtették a varázspor rejtélyét, így már az Amazonon is bárki rendelhet magának, aki repülni szeretne egy kicsit.

Pocahontas:

Az indián hercegnőnek is még sok problémát okoztak a hódítók, hiába a szerelem John-al. Egyre többen és többen jöttek és mindenki a földjüket akarták, sőt többet. Kénytelen volt átélni, hogy lassan minden női rokonát és őt is magáévá teszik az óceánon túliak. Ennek pedig közvetlen következménye lett az új, számukra teljesen ismeretlen nemi betegségek megjelenése szülőföldjén. Mindent elvettek amit tudtak, így az éhezés is komoly probléma volt az őslakosoknak. Ezek láttán Pocahontasnak új célja lett: fejét venni minél több gyarmatosítónak.

Hamupipőke:

Végre felszabadult elnyomói alól a szerény kis hercegnő és belevetheti magát a nagybetűs életebe szerelme oldalán. Zseniális ötlete támadt. Úgy gondolta, hogyha már ekkora szerencséje van a cipőkkel, vállalkozást indít. És milyen jól tette. Csak úgy áradtak a jobbnál jobb lábbelik tervei, így várható volt a terjeszkedés. Miközben karrierje és ambíciói egyre csak nőttek, sajnos a magánéletére ezt nem mondható el. Mostoha testvérei bár nem herceghez mentek hozzá, mindnek gyönyörű kis családja lett. Ők is vágytak gyermekre a herceggel, de sajnos ez a terv nem volt összeegyeztethető a karrierrel. Pipő a cipőkbe menekült, a herceg pedig fiatalabb Pipők után nézett.

Elza:

Arendelle fellélegezhet, hogy kicsit felolvadt a jégkirálynő szíve, ám az olvadás nem várt mértékekig fajult és új nevet kapott: globális felmelegedés. Eleinte úgy tűnt, hogy Elzának egyedül kell szembenéznie ezzel a hatalmas gonddal, de szerencsére a későbbiekben segítségére sietett a Greenpeace. A királynő szíve majd megszakadt, a szörnyűségek láttán, amit a meleg okozott. Nem tétovázhatott, létrehozott hát egy hóember hadsereget, hogy megküzdjön a környezetszennyezőkkel. Ez nem volt elég, nem sikerült megállítania a problémát. Kemény módszerekhez kellett folyamodnia, létrejött a jéggulag. Az ártalmasnak nevezett személyek lettek ide száműzve, azzal a céllal, hogy megtanulják milyen is Elza haragja. Végeredményről még nem tudunk, a munkálatok jelenleg is folynak.