Sötét színek, zúzós zene, rejtélyes szimbólumok, kalitka, fura zöld hajú lány és egy tetoválásokból ki sem látszó srác, ámbár színes élménnyel távozik az ember. Hogy is van ez?

Lambauer Laura Karolina és Csirmaz Péter szeptember 11.-én megnyitotta Szombathely (Kossuth utca 20) legújabb tetoválással és piercinggel foglalkozó fészkét. Nem véletlenül fészekkel illetem, ugyanis a „Black Bird” üzletnevet Laura személyes háziállata után, egy fekete rigóról nevezte el.

Pétert régebb óta ismerhetjük a szombathelyi életből, sokunkkal szembe jöhetett már az utcán egyáltalán nem szokványos külsejével. Azonban félni nem kell tőle, személyisége roppant szimpatikus és természetes. Profi piercingeket készít és már nem csak hobbiszerűen, hiszen ő is „fészeklakó”-ként dolgozhat Laura mellett.

Csirmasz Péter és Lambauer Laura Karolina (Fotó: Polgár Ákos)

Laura kifejezetten egy testékszer készítővel képzelte el a közös munkát, Peti pedig egyből rábólintott a kérésre, holott korábban csak internetes portálon ismerték egymást és munkáikat.

Laura  három-négy éve készít tetoválásokat, teljesen biztos volt abban, hogy üzletet fog nyitni, és felnevelt háziállata után -angolul „Black Bird”-nek – fogja elnevezni a helyet miután az elhunyt, továbbá azt is tudta, egy olyan emberrel szeretne együtt dolgozni, akivel jól ki tud jönni. Vendégeivel úgy szeretne együtt dolgozni, hogy mindkettejük számára megfeleljen az eredmény, ugyanakkor egyedileg is szignálja a munkát, ami biztosan páratlan lesz. Laura nem áll meg, szélesebb, illetve nagyobb közegben is szeretné megpróbáltatni magát, idővel rangos eseményekre is el szeretne jutni. Addig is várják miden testmódosítást kedvelő vendég jelentkezését üzletükben.

Polgár Ákos galériája a Black Bird-ről: