„Az f21.hu stábja együttesen feladatának érzi, hogy kiálljon az olyan sajtók mellé, melyek nem félnek kimondani a véleményüket és nem dőlnek be minden egyes politikai cselnek vagy csábításnak. A Class FM pedig egy olyan rádió, ami az ország leghallgatottabbjaként sem feküdt be ennek a sötét világnak, ezáltal mi, az f21.hu, teljes mértékben ellenezzük a beszüntetését!”

Nagy tömeg gyűlt össze a Kossuth téren, amiben sok lelkes hallgatóval lehetett találkozni. Volt, aki nem akart fényképet, de kifejtette, mennyire szereti hallgatni a Class FM-et és azt, hogy mennyire sajnálja, hogy novembertől ezt nem teheti meg. Az ideiglenes stúdió mellett volt még Mizo sátor, nyereményjátékok és a műsorvezetők gyakran lelátogattak a hallgatók közé vagy éppen a stúdió előtt beszélgettek velük.


Mit kell tennetek ha részt szeretnétek venni a kampányban? Íme, roppant egyszerű: 

Korábban már megírtuk, hogy oldalunk a megszüntetés határán mozgó Class fm rádió mellett határozottan kiáll, hiszen hazánkban a szólásszabadságnak igen is élnie kell, ezért elítélni egy sajtócsatornát igazságtalan és szánalmas húzás. Ma Kaposváron Orbán Mia újságírónk megkezdte oldalunk kampányát a rádió mellett. A kampányban résztvevőknek mindössze annyi dolga van, hogy az f21.hu facebookos oldalán elhelyezett borítóképpel készítsenek fotót és a #csakegyüttclassfm hashtaggel megjelölve töltsék fel facebookra vagy instagramra, így nyomon követhetővé válik a kampányban résztvevők száma.
Ha ti is a Class fm-et hallgatjátok, vagy az irodában, a munkahelyen csak ez szól a rádióból, akkor csináljatok képeket! Küldjétek el nekünk, vagy tegyétek fel a saját facebook üzenőfalatokra, insta profilotokra és hashtageljetek, fogjunk össze az ország leghallgatottabb rádiójáért, mutassuk meg hányan vagyunk, akik a Class fm mellett állnak!  (-  Szerkesztői Megjegyzés)

Fotókat készítette: Trevisan Fanni