Menekültügy, amiben a magyar kormány nem enged. Kvótaper, amit elbukott Magyarország. Emberségesség nélkül állni bele egy harcba az Európai Unió ellen.

A magyar kormány mindenképpen háborút akar nyerni Brüsszel ellen menekültügyben. Nem hagyja annyiban a döntést, miszerint Magyarországnak 1294 menekültet, menedékkérőt kell(ene) befogadnia, így újra bíróság elé áll az ország, ott fog toporogni mind a tízmillió magyar és várja az ítéletet, széna avagy szalma. Miután az Orbán-kormány már felépített egy gyűlöletkampányt menekültügyben, “a párizsi merényletet bevándorlók követték el”-től elkezdve “Brüsszel egy városnyi illegális bevándorlót akar Magyarországra telepíteni”-ig bezárólag, sőt, az egész déli határra kerítést húztak, persze, hogy nem hagyhatják Brüsszelt, az Európai Uniót nyerni. A lakosság, a szavazóik körében akkor nagyot esne a nívójuk. Bár a 2018-as győzelmük talán még akkor sem kerülne veszélybe. (Na, a Fidesz ezt se tudta megcsinálni, pedig megígérték, hogy ide nem jön egy menekült se, megállítják őket és Brüsszelt is).

2017-re eljutottunk oda, hogy Magyarországon a menekült szitokszónak számít, miközben a legtöbbjük tényleg menekült valami elől, háború (lemészárolták már családjukat, feleségüket, lányukat megerőszakolták, minden nap attól rettegtek, mikor dől rájuk a házuk egy bombatalálat következtében), éhínség és mindenek előtt nem a fejlett világ kiszipolyozása miatt vannak itt. Igen, a terrorcselekményeket radikális iszlamista bevándorlók követték el, ezt senki nem vitatja, de nem kell mindenkit egy kalap alá venni, nem mindenki rossz, nem mindenki válik tömeggyilkossá, csak a kormány akarja azt sugallni. Legyen egy külső ellenség, arra figyeljen, attól rettegjen a honpolgár, és arra, hogy bődületes mértékben szétlopják az országot és korrupcióval leosztanak mindent egymás közt hunyjon szemet, észre se vegye. Soros, soros, menekült, bevándorló, terrorizmus. Csak ezek. Orbán Viktor szerint az Európai Unió ezzel a döntéssel a Soros-tervet támogatja, kinyitotta az ajtót, de ő nem hagyja, hogy ide mindenféle gyanús egyedek költözzenek, megvédi az országot.

Kép forrása: http://www.telegraph.co.uk

Nem jó, amikor egy egész nemzetet akarnak hülyére venni. Ráadásul milyen országimázs az, hogy mi vagyunk a menekültellenes, elutasító, emberségesség nélküli magyarok, akiknek csak a jó kell az Európai Uniótól, a többit oldják meg a nagyok? Rossz. Nem az a 1294 ember döntené be még jobban a gazdaságot, nőne a szakadék szegények és gazdagok között, nem miattuk keresne még kevesebben az átlag magyar, nem az ő jelenlétük miatt szakadnánk le még jobban a fejlett nyugattól, hanem mert egyszerűen ők új Audiban ülnek, mi meg behúzott kézifékű Trabantban, ami ráadásul nem is nyugatra tart, hanem keletre, Oroszország felé. Nem miattuk, ez sokkal inkább a magyar kormány felelőssége, a harmadik Orbán-kormányé. Ami elnöksége (uralkodása) alatt milliárdokat szór el a labdarúgásra, szerződést köt az oroszokkal Paks 2-ről, miközben más országok már lekapcsolták atomreaktoraikat, belátva, hogy ha egyszer történik valami baj, akkor az milliók halálát okozhatja, életét veszélyezteti. Más országok mostanra a fenntartható fejlődés útjára léptek a szél- és napenergiával, Magyarországon mindeközben egy egyszerű gázszerelő harácsolt össze bődületes vagyont. A kormány az egészségügyet és az oktatást mellőzi, parkoló pályára állította, pedig égető szükség lenne valami beavatkozásra. A sajtóorgánumok, média bekebelezése jó kommunista mintára, a kormány szócsövének használva és ezáltal propagandaeszközzé aljasítása által lám, a sajtószabadság fogalma árnyékolttá válik. Ez csak jéghegy csúcsa, az igazán bosszantó dolgok.

Az egész menekültügy nem szól másról, mint a Fidesz szavazói körének bővítéséről, a Brüsszellel szembeni kivagyiságról és sajnos az emberségesség teljes hiányáról. Csak arra kérem a tisztelt magyar kormányt, ne állítsa be úgy, mintha ez lenne minden magyar érdeke, akarata csak azért, mert a felnőtt lakosság 98 százaléka a teljesen felesleges népszavazáson elutasította a kényszerbetelepítést, a menekültek befogadását. Mindezt egy olyan népszavazáson, ahol a kilencvennyolc százalék egyenlő a teljes lakosság negyvenkét százalékával. Egy népszavazáson, ami az eredeti szabályok szerint érvénytelen lett volna, ahova tüntetőleg nem mentek el százezrek, amit tüntetőleg téptek szét, dobtak kukába rengetegen. Szeretném hinni, hogy alapvetően ez az ország befogadó, szabad gondolkodású, és csak (főleg) miattatok gyűlölnek mostanra ennyien ennyi embert. Gratulálok magyar kormány.

A cikk minden egyes sora a szerző érzelmeit, gondolatait tükrözik, nem az f21.hu újságíróinak közös véleménye.

Kiemelt kép: http://wvxu.org/