Noha a járványügyi korlátozások miatt a könyvtárban még nem lehet böngészni az új olvasmányok között, május 25-től az olvasni vágyóknak lehetőségük lesz előre igényelt könyvek, hangoskönyvek, zenei CD-k, DVD-k kölcsönzésére és a korábban kikölcsönzött dokumentumok visszaadására.

Hol?

A Berzsenyi Dániel Könyvtár előtti Könyvteraszon (Szombathely, Dr. Antall József tér 1.).

Mikor?

2020. május 25-től a könyvtár belső tereinek újranyitásáig, hétfőtől-péntekig, 65 év felettiek 9-12 óráig, 65 év alattiak 12-15.30-ig.

Hogyan?

1. Keressen rá a vágyott címekre a könyvtár katalógusában (http://193.225.149.6/) és jegyezze fel a főbb adatokat (szerző, cím, jelzet)!

2. Adja le kölcsönzési igényét az alábbi űrlapon (https://forms.gle/hKoJqjcFPah5q4yh8) vagy telefonon (94/513-540)! Ne feledje megadni nevét, olvasójegyének számát és elérhetőségét (telefonszám, e-mail cím)! Könyv, hangoskönyv, zenei CD, DVD kérhető, összesen maximum 8 darab.

3. A leadott megrendelést összeállítjuk.

4. A 15 óráig megrendelt csomagokat már másnap át lehet venni, a 15 óra után beérkezett kéréseket 2 nap múlva teljesítjük.

Mi lesz a kölcsönzési határidő?

A május 25. és 29. között kölcsönzött dokumentumok határideje június 21. lesz. 

Kik vehetik igénybe a szolgáltatást?

Beiratkozott olvasóink.

Kell fizetni érte?

Nem.

Mi a teendő, ha csak visszaadni szeretném a nálam lévő könyveket, CD-ket, stb.?

Visszaadásra is a fent megjelölt idősávban lesz lehetőség a könyvteraszon. Ehhez előzetes bejelentkezés nem szükséges. A visszahozott könyvek karanténba kerülnek, és a karanténidőszak után vesszük le az olvasók nevéről.

A könyvtár munkatársai a dokumentumok összeállítását a higiéniára ügyelve, az egészségügyi szabályokat betartva végzik.

Kiemelt kép: ugytudjuk.hu