Végre itt a tavasz, a szerelem és az újrakezdés évszaka! A lelkünknek ilyenkor nem csak napsugarakra, de romantikus olvasnivalókra is szüksége van. Szerencsére a márciusi megjelenések között három szívmelengető #BookTok sikerkönyv is helyet kapott, amikkel garantált a könnyed szórakozás!

Elena Armas: Az amerikai lakótárs-kísérlet

konyv-f21

A tavalyi nyár egyik kedvenc könyvének, a Spanyol szerelmi átverés szerzőjének újabb lebilincselő, romantikus regénye.

Rosie Graham romantikus regények szerzője, és New Yorkban él. Mindkettő irigylésre méltóan hangzik addig, amíg nem tudjuk, hogy Rosie írói ihlete elveszett, teljes alkotói válságban szenved, lakása pedig olyan rossz állapotban van, hogy egy napon a plafon ráomlik. Szerencsére barátnője, Lina épp a városon kívül van, és lakásának a pótkulcsát Rosie-nál hagyta. A lány oda is megy. Csakhogy Lina kiadta a lakást unokatestvérének, akinek ellenállhatatlan mosolya, imádnivaló spanyol akcentusa és egy fura szokása van: egy szál törülközőben közlekedik otthon. Ráadásul felajánlja Rosie-nak, maradjon ott vele a lakásban, míg nem talál új helyet. És még a lány írói ihletének beindítására is vannak ötletei. Nagyon-nagyon romantikus ötletei.

Sarah Adams: Ha Rómában jársz

konyv-f21

Audrey Hepburn klasszikus filmjének, a Római vakációnak felújítása – mókás, szellemes: igazi lassan kiforró romkom.” 

Abby Jimenez, a Barátnak tartalak című bestseller szerzője

Amelia Rose-t Rae Rose művésznéven ismerik rajongói. Kiégett, már évek óta fenn kell tartania a „pophercegnő” imázst. Ihletet merít kedvenc Audrey Hepburn filmjéből, a Római vakációból, és az éjszaka közepén autóba ül, hogy Rómába hajtson. Na jó, a Kentucky állambeli Rome-ba.

Amikor Noah Walker rátalál Ameliára a háza előtt, lerobbant autóval, rögtön közli, se ideje, se türelme problémás celebekre, így is elfoglalt. Jobb belátása ellenére megengedi a lánynak, hogy ott maradjon nála a vendégszobában – de csak ameddig megjavítják az autót, utána mehet Amelia, amerre lát.

Noah-nak lassan feltűnik, hogy a sztárallűröket félretéve milyen kedves és mókás ez a lány, aki a rivaldafényben töltött évek alatt egészen magányos lett. A fiú akarata ellenére közel kerül hozzá, és Amelia sem marad közömbös a bájos kisváros és a morcos idegenvezető iránt. De mint tudjuk, végül Audrey Hepburnnek is haza kellett utaznia Rómából.

Christina Lauren: Kalandtúra Wilder módra

konyv-f21

Lily Wilder mű-kincsvadászatokra viszi a turistákat Utah állam vörössziklás kanyonjaiba. Ebből éppenséggel megél, de esélye sincs visszavásárolni a szeretett ranchot, amit apja sok évvel ezelőtt eladott. A pénzszűke miatt nem mondhat nemet, amikor szedett-vedett baráti társaságával az a férfi bukkan fel, hogy részt vegyen egy kincsvadásztúrán, akibe régen szerelmes volt. Lilynek voltaképp nincs is ellenére, hogy kivigye a fickót a semmi közepére – és aztán ott hagyja a francban.

Leo Grady viszont mást sem akar, csak újra felvenni a fonalat első és egyetlen szerelmével. Lily ebben sajnos nem partner: egyértelműen értésére adja, hogy Leo csak mint túravezetőre számíthat rá.

Ahhoz, hogy a szerelmük még egy esélyt kapjon, a túrán egy csomó mindennek balul kell kiütnie. Vajon mégis igaz a kincset övező legenda? Lilynek és Leónak össze kell fognia, hogy kihúzzák a bajból a társaságot – és eközben Lily nemtörődöm apjának múltjával és a kettejük közös múltjával is szembe kell nézniük.

 

További bestsellerekért katt ide: 21.szazadkiado.hu/booktok-konyvek

 

Kiemelt kép: today.com