Nyár, termálfürdő. Fotoszintetizálunk a haverokkal a pléden. Matyi egy videót mutogat, amiben egy csajszi ül a reptéri padon, egy srác pedig közelít hátulról, előrebukik, és a pad támláján átlendülve, elegáns szaltóval a lány mellé huppan.

A hölggyel ellentétben mi elismerő hümmögéssel díjaztuk a csajozós figurát. Kivéve Norbit, aki fitymáló horkantás kíséretében kijelenti:
– Há’ ezt én is megcsinálom. Fogd meg a söröm!
– Dehogy csinálod, baromarcú, meg ne próbáld, megint mehetünk miattad az ügyeletre…
– Dee mer’ én voltam má’ párszor abba a felnőtt ugriparkba, ahol trambulinok meg szivacsok vannak.
– De itt egyik sincs te szerencsétlen… – mintha a falnak pofáznánk, Norbi már ott is volt a legközelebbi padnál. Nekitámaszkodik, rugózik párat, méricskél, lelki szemei előtt vadul pörögnek a matek egyenletek, g=9,81 m/s, miegymás. Végül hátra sétál, nekiiramodik, és… ragyogóan kivitelezi a mutatványt.
– AZ APÁD FASZÁT, SZERENCSÉD VOLT – üvölti Tomi hitetlenkedve. – Adok egy ezrest, ha megcsinálod még kétszer. Norbinak több se kellett, nekilendül másodszorra, meg harmadszorra is, végül vigyorogva, kissé sajgó gerinccel veszi át az idegbeteg Tomitól az ezrest.
– Na jólvan Norbikám – próbálkozik tovább a lúzer – kapsz egy ötezrest, ha megcsinálod csajjal is.

Azonnal nekiálltunk padon magányosan ücsörgő lányokat keresni. Nyilván nem volt egy se, ki a tököm megy egyedül üldögélni a strandra, fél óra után csalódottan indulunk vissza a plédünkhöz. Ám ekkor megpillantjuk: a wc előtti padon egy lányka vár valakire két lángossal a kezében. Szólnánk Norbinak, hogy megvan a target, de ő már félúton van a pad felé. Hogy a fű volt csúszós, vagy Norbi balfasz, már nem tudjuk meg. A lengőbordáival találja el a támlát. Arccal előre, a teste közben oldalra dől, aminek következtében nemes egyszerűséggel tarkón rúgja a lányt, aki belefejel a gőzölgő lángosába, majd mindketten lehömpölögnek a járdára. Három fuldokló embert találunk a pad előtt: Norbit, aki magzatpózban nyüszít a földön a bordáit ölelve, a lányt, aki köhögi fel a sajtot meg a tejfölt, és a lány fetrengve röhögő barátnőjét, aki a wc-ből kijövet premier plánban nézte végig a mutatványt. Norbi végül felajánlotta, hogy fizeti az ebédjüket fagyival együtt, ha a csajszi úgy tesz, mintha soha nem találkoztak volna.

Jövő héten lesznek félévesek.


Barna oldala: https://www.facebook.com/antinegativ/

Kiemelt kép: WeLoveBalaton