Március 24-én, szombaton a szombathelyi Végállomás Klubban lépett fel a magyar alternatív rock egyik legkedveltebb zenekara, az Anna and the Barbies, akiket nem más, mint az ősz óta velük turnézó Áron ‘Apey’ András kísért el a nyugat királynőjéhez. 

A főzenekar előtt Áron András lépett fel, aki november óta turnézik Annáékkal. Apey neve máshonnan is ismerős lehet; az Apey & The Pea metál és stoner rock formációból, de ezúttal szólóban, egészen más műfajban láthattuk. A dalok Andris érzelmeit, sérelmeit, gondjait foglalják össze őszintén, egy akusztikus világban.

A várva várt Anna & The Barbies színpadra érkezése előtt a koncertteremben egy tűt se lehetett volna leejteni, Anna még így is mindenkit egy fél lépéssel előrébb invitált és sokakat megmozgatott. Az estén Pásztor Anna és testvére, Sámuel váltották egymást az énekben, Vághy Tamás billentyűn, Bubnó Marci dobon és Hernádi Dávid basszusgitáron alkotta a csapatot. A háttérvizuál és merész öltözékek, Anna magabiztossága és szókimondósága nem véletlenül hasonlít egy menő mini színházra, élményben is, még ha rock formáció turnéjára szólt is a jegy.

Nem csak mesélni való élményeket vihettek haza a rajongók, hanem Anna ötletére nem egy, de három darab AlteRába napijegyet és ingyen ital fogyasztást sorsoltak ki, hiszen az Anna & The Barbies is színesíti a fesztivált. A profi koncert szervezésért és helyszínért köszönet a Végállomás Klubnak.


Herczeg Orsolya galériája