Alig pár hónappal ezelőtt a sokak által kedvelt Leander Kills előtt játszott Szombathelyen, viszont péntek este már főzenekarként léphetett a Végállomás színpadára az alternatív metál zenében mozgó Nomad. Vendégként a Mudfield zenekar készítette elő a hangulatot. A koncertterem ugyan nem telt meg az est folyamán, sokkal inkább családias hangulat uralkodott, de ebből is kihozták a srácok a maximumot.

A 2004-ben alakult főzenekar tagjai: Juhász Marci – ének, Jánosi ‘Cicó’ Szabolcs – gitár, Nagy Levente – basszus és Mihalik Ábel – dob. A Budapesten megrendezett lemezbemutató koncert előtti estén ejtette útba a Nomad a Végállomás Klubbot, nem véletlenül; Marci elmondása szerint szeretnek ide járni a főszervezők barátsága és a közönség jó légköre miatt. Remélik, hogy egyszer majd sikerül megtölteni a Végállomás Klub nagytermét.

A Mudfield rock formáció sose utazott még ilyen messze koncertezni, ugyanis Szeghalomról – Békés megye – érkeztek Szombathelyre. A zenekar tagjai: Balázs Loránd – dob, Szegedi Marci, illetve Feke István gitár, Szabó Dezső basszusgitár és Kovácsovics Máté ének.


Herczeg Orsolya galériája