Október 18-án az AWS frontembere, a magyar kortárs metál egyik legjelentősebb énekes-dalszerzője Sikósi Őrs ritkán látott, de a legnagyobb rajongók által jól ismert arcát mutatta meg újra. Ilyenkor a zúzás háttérbe kerül és Ersch nevű szóló, egy szál gitáros formációjában egy akusztikusabb, alternatívabb vonalat képviselve varázsolja el a közönséget.

Ez a sokszínűség, ami ilyenkor teret nyer a fellépéseken, még jobban kiemeli a zenész sokoldalúságát és tehetségét. A közönségben ülők vagy állók, ha életükben először találkoznának Őrssel, és pont egy ilyen este során, nem valószínű, hogy metálkarriert sejtenének a színpadon álló zenész mögött. Szokatlan és nagyszerű atmoszféra veszi körbe ezeket az Ersch fellépéseket.

Ezt a hangulatot most erősítette a vendégkén érkező Száraz Bence is, aki az igazán ígéretes, feltörekvő zenekar, az Úrfi énekes-gitárosa. Bence kezdte meg a zenélést, és adta meg a bensőséges, baráti hangulatot nyolc órától. Az Ersch koncert háromnegyed óra múlva vette kezdetét, és ezúttal két vendégfellépő is színesítette az amúgy is izgalmas koncertélményt: Kökényes Dániel, és az X-faktorból már sokak számára jól ismert fiatal szombathelyi tehetség, Kovács Palesz személyében.


Herczeg Orsolya galériája