A Védelem alatt 2020-ban a Verzió Filmfesztivál legjobb magyar filmje lett. 

Milyen életet élnek azok a nők, akik korábban az emberkereskedelmi maffia áldozataivá váltak? Ki segíthet nekik új életet kezdeni? Érdekli ez őket egyáltalán? 

Toszeczky Renáta szociális munkás egy Baptista Szeretetszolgálat által működtetett védett házat vezet Magyarországon. Korábban prostitúcióra kényszerített, emberkereskedelem áldozatául esett nők kerülnek ide, akiknek az életét a szociális munkások megpróbálják új mederbe terelni, hogy gyerekeikkel együtt új életet kezdhessenek. A film Renáta napi munkáját követi figyelemmel, a segítő munka esetlenségébe, kihívásaiba is betekintést enged. A téma súlyossága ellenére a film sok megmosolyogtató és felemelő pillanatot tartogat a nézők számára.

Schwechtje Mihály rendező Remélem legközelebb sikerül meghalnod című első filmje 2018-ban debütált, a Védelem alatt a második munkája, mely mozikba kerül, igaz, az emberkereskedelemmel nem először foglalkozik, hiszen az Aki bújt, aki nem című rövidfilmje is erről szólt. Jelenleg új moziján, A bébiszitter című filmen dolgozik.

A film szeptember 8-tól nézhető a fővárosi művészmozikban.

Schwechtje Mihály
A film plakátja.