Érkezik A Bridgerton család folytatása

Persze ne szaladjunk ennyire előre, mivel a széria forgatását a megszokott okokból, a koronavírusra való tekintettel csak a 2021-es év végén fogják elkezdeni.
A Bridgerton család a vidám dalokkal és a pikáns szerelmi jelenetekkel a Netflix jelenlegi legfelkapottabb szolgáltatása. Az eddig 63 milliós nézettséget produkáló széria folytatásának a berendelése már csak idő kérdése volt, hovatovább az is nyilvánvalóvá vált, hogy kivel a főszerepben.
Akik olvasták Julia Quinn regényeit, azokat nem fogja meglepni a hír, hogy Daphne után fivére, a rangidős Anthony fogja megtalálni a szerelmet – számolt be a Puliwood.

Az írónő minden kötetében A Bridgerton család egy-egy tagjának kalandos és romantikus útját mutatja be, amely során rátalál az igazira.
Ti már várjátok a folytatást?

A Warner bővítené a Varázsvilágot?

Úgy látszik, a stúdiónál is szemet szúrt a Disney Star Wars-lavinája, és ők is harapnának egy nagyot a saját édes gyümölcsükből.
Bár az elmúlt időszakban csak botrányokról lehetett hallani J. K. Rowling könyvuniverzuma kapcsán, többek között az ő transzellenes kijelentéseivel és Johnny Depp nagy port kavaró kirúgásával a Legendás állatok-szériából, de úgy látszik, ez egyáltalán nem szegte a Warner kedvét.

Sőt, a Puliwood tudósítása alapján úgy tűnik, Rowling meggyengült pozícióját igyekeznek kihasználni a tavaly kinevezett ügyvezetőn, Tom Ascheimen keresztül. Ascheim felügyel mindent, amihez a Harry Potternek és a teljes Wizarding Worldnek köze van, emellett feladata lesz tartania a kapcsolatot Rowlinggal és annak stábjával, valamint a stúdió birtokában lévő ingatlanok, üzlethelyiségek, valamint egyéb platformokon lévő Harry Potter tartalmainak a bővítése is az ő feladata lesz – írja a Puliwood.

Ascheim persze leszögezte, hogy hatalmas Harry Potter-rajongó, és alig várja, hogy természetesen a mű alapértékeinek megőrzése mellett bővíthesse az univerzumot.
Mi kíváncsian várjuk a további fejleményeket. Ti örülnétek további sorozatoknak vagy filmeknek a Varázsvilágból?

Liam Neeson egy igazi klasszikus remake-jében szerepelhet

Valószínűleg sokaknak nem kell bemutatnom a Csupasz pisztoly-trilógiát, ami látványosan jól öregedett a korral. A Jerry Zucker, Jim Abrahams és David Zucker (vagyis a ZAZ-trió) gondozásában készült akció-vígjáték mind a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend hazákban, ami nagyban köszönhető a fantasztikus szinkronnak és Sztankay István utánozhatatlan hangjának. Éppen emiatt lehet máris sokaknak szálka a szemében az a fejlemény, hogy remake készülhet ebből, méghozzá Liam Neesonnel a főszerepben – számolt be a Puliwood.
Liam Neeson (Elrabolva-filmek, Schindler listája) a People magazinnak adott legutóbbi interjújában számolt be arról, hogy most már tényleg szeretné befejezni az akciófilmeket és hogy a Family Guy atyja, Seth MacFarlane megkereste azzal az ötlettel, hogy legyen ő a főszereplő a Csupasz pisztoly remake-jében. Neeson ehhez annyit fűzött hozzá viccesen, hogy ez a (még levegőben lógó) döntése vagy teljesen hazavágja a karrierjét, vagy egy újabb irányt jelöl ki annak – írta a Puliwood.

Megjelent a feliratos előzetes A nomádok földjéhez


Bár már korábban beszámoltunk A nomádok földje körüli hírekről az első előzetes kapcsán, de érdemes figyelemmel kísérni Chloé Zhao rendezését, mivel mindenhol az év egyik legjobbjának van kikiáltva. A film az első, zártkörű vetítések alapján egyöntetűen pozitív kritikát kapott, és a külföldi és a hazai sajtó is előre virtuális Oscarokat osztogat Frances McDormandnek. Így hát aki eddig nyelvi akadályokból kifolyólag nem nézte volna meg A nomádok földje előzetesét, az most felirattal megteheti.

Képek: TMDb