Alig egy hónapja, hogy Magyarország első horrorfilmje országszerte a mozikba került és mára már több, mint 30 ezres nézettségnek örvendhet, azonban a Post Mortem főszereplője máris előrukkolt egy újdonsággal.

Tegnap este a YouTube csatornáján debütált Nyuszkó & Mackó címmel Pálos Hanna és Klem Viktor vadonatúj sorozata, ami egyrészt azért is különleges, mert Klem nem csupán játszik a sorozatban, hanem a forgatókönyv írásában is részt vett. 

Másrészt azért, mert a páros korábban már máshol is feltűnt együtt: Vinnai András Garzonpánik című darabjában, amely a 011- ALKOTÓCSOPORT, a FÜGE és a Thália Színház közös előadása volt, Nóra (Pálos Hanna) és Alvin (Klem Viktor) főszereplésével. Valószínűleg a nézők ezért is érezhetik majd közelinek, ismerősnek a sorozatot, a két ember közös jelenlétét a vásznon.

Klem Viktor korábban így harangozta be a sorozat indulását: „Egy furcsa és komikus pár hétköznapjait láthatjátok majd a vadiúj online sorozatunkban! Vihar a biliben, alkudozás a konyhában, féltékenykedés és kimaradozó szex.

Meglepő, azonban a beharangozó epizód mindössze 6 és fél perc volt. Nyuszkó a közös tévézésük során féltékenységi botrányt rendez egy Laura nevű lánnyal kapcsolatban (a titokzatos hölgy neve az első rész címe is egyben), Maczkó természetesen az egészet tagadja. Érezhető, hogy valóban valami egészen hétköznapi történésekről lesz szó a jövőben, a folytatás innentől minden pénteken érkezik.

Az online sorozat a Venezia Áruház és a SzínházTV csapatával készült, továbbá rendezője Radnai Márk (csakúgy, mint a Garzonpániknak).

Kiemelt kép: venezia.hu