Yehuda Devir képregény művészt egyre többen, közel hárommillióan követik a különböző internetes felületeken. A művész munkájáról százával jelentek már meg publikációk, köztük például a Los Angeles Times, a Boredpanda és a Huffingtonpost is beszámolt tevékenységéről.

„Semmit se vegyél természetesnek. Ezek a kis dolgok teszik a kapcsolatodat egyedivé.”

/Yehuda Devir/

Yehuda vizuális kommunikáció szakon diplomázott, a Bezalel Művészeti Akadémián, Jeruzsálemben. Diplomamunkája, a „Cinephile” 11 méter hosszú és 2 méter magas jelenet, amely a filmipar 300 legikonikusabb pillanatát és karakterét vonultatja fel, 1920-tól egészen 2016-ig.

Részlet a „Cinephile” alkotásból. Forrás: www.thisismypopcult.blogspot.com

Többnyire illusztrációs projekteket, plakátokat, képregényeket, magazinok illusztrációit, karaktertervezést, illusztrációkat ruházathoz, könyvillusztrációkat és logókat készít a népszerű művész, akinek munkái közül kiemelkedik a legsikeresebb webes képregények egyike, a „One of those days”.

„One of those days” comics alkotója a természetesnek tűnő dolgokat az élet fontos, különleges mozzanataiként jeleníti meg, amelyeket feleségével, a szintén tehetséges művész Mayával él át Tel Avivban. Illusztrációival segít túlélni ezeket a szürkének tűnő, de általa már élvezetesebbé tett hétköznapokat – felvidít a karikatúráival, hiszen tudnak saját magukon nevetni, humorosan és látványosan ábrázolja a mindennapjaikat.

A meghitt pillanatokat, vagy éppen félreértéseket, nehéz napokat lefestő képek között mindenki fellelheti a saját hétköznapjait – ezek az illusztrációk nemcsak a művészről és feleségéről, hanem mindenkiről szólnak.

Képek forrása: „One of those days”, „Cinephile”, Instagram