Újabb hírösszefoglalóval jelentkezünk, melyben a popkultúra világának legfontosabb történéseit gyűjtöttük össze.

Henry Cavill visszatérne ikonikus szerepébe?

Mind a mai napig nem tisztázott, hogy mi lesz a sorsa szegény Supermannek, azonban a The Witcher sztárja megbolygatta kissé az állóvizet. A Puliwood értesülései szerint több forrás is arról számolt be, hogy Henry Cavill tárgyalásokat folytat a Warnerrel. A ködös találgatásoknál azonban sokkal konkrétabb dolgok is kiderültek, mikor a színész Patrick Stewart-tal beszélgetett a Variety magazin hasábjain, amely során elárulta, hogy továbbra is nagy csodálója és a rajongója Superman karakterének, és reményei szerint a jövőben ismét magára öltheti majd az Acélember jelmezét.

Amikor például gyerekekkel találkozom, nem feltétlenül Henry Cavillnek látnak engem először, hanem Supermannek, és ez nagy felelősséggel jár. Én pedig nagyon örülök neki, hogy a karakterrel együtt ezt a felelősséget is megkaptam, és bízom benne, hogy az elkövetkezendő években többször is magamra ölthetem a szerepet.” – nyilatkozta a színész.

Ti szívesen látnátok ismét Henry Cavillt az Acélember szerepében?

Közös univerzum készülne a Bad Boys és a Beverly Hills-i zsaru számára?

Adil El Arbi és Bilall Fallah a Bad Boys 3 után egy másik régi franchise-ról készülnek lefújni a port, de még egy közös univerzumépítést is belengettek.
A Puliwood számolt be arról, hogy a rendezőpáros a ComicBooknak adott videóinterjúban érdekes dolgokat mesélt a Bad Boys és a Beverly Hills-i zsaru jövőjéről. Még egy crossover is felmerült, mivel meglátásuk szerint miért ne játszódhatna a Bad Boys és a Beverly Hills-i zsaru ugyanabban az univerzumban, hiszen mégiscsak mindkettő Jerry Bruckheimer világa. Ezek a gondolatok akkor merültek föl a rendezőkben, mikor a Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk forgatása során találkoztak Eddie Murphy-vel, aki éppen az Amerikába jöttem második részén dolgozott.

Sajnos úgy néz ki, hogy a következő Beverly Hills-i zsaru rész még nem ennek az ötletnek az égisze alatt fog játszódni, viszont ha minden igaz, sok easter eggre számíthatunk a másik franchise vonaláról.

Arra a kérdésre, hogy a jelenlegi projekt mellett a Bad Boys szériának is terveznek-e folytatást, azt a választ adták, hogy egyelőre nem, de szeretnének eljátszani a fentebb emlegetett crossover gondolatával.
Ti örülnétek egy közös univerzumnak?

Margot Robbie is meglovagolhatja a Karib-tenger hullámait

Az Index értesülései szerint Margot Robbie főszereplésével és produceri munkájával készülhet egy női főszereplős Karib-tenger kalózai-film. Ha minden igaz, a produkció nem spinoff lesz, hanem egy teljesen különálló mozi. Azt már régóta lehetett tudni, hogy a Disney valamilyen formában Johnny Depp nélkül rebootolja a régi franchise-t, a Csernobil alkotójával, Craig Mazinnel, de a Margot Robbie-film ettől is független lesz. A két projektben annyi közös azért mégis van, hogy mind a kettő producere Jerry Bruckheimer lesz, aki olyan alkotásokat jegyezhet a neve mellett, mint az Armageddon, Bady Boys, CSI-sorozatok vagy a Top Gun.

Robot lesz egy hollywoodi sci-fi főszereplője

Az Index számolt be arról a szemöldök ráncoltató hírről, hogy japán tudósok építettek egy mesterséges intelligenciával rendelkező robotot, megtanították színészkedni és Hollywood nem sokat teketóriázva már le is csapott a lehetőségre, ráosztotta egy hatalmas költségvetésű film főszerepét.

A projekt címe egyszerűen csak „b” lesz, a sztori a leírás alapján pedig leginkább egy modern kori Frankeinstennek felel meg. Egy tudós kifejleszt egy programot, hogy tökéletesítse az emberi DNS-t, amiből különféle problémái lesznek, de az így kreált, mesterséges intelligenciájú nőt, Ericát mindenképpen meg akarja szöktetni a laborból – írja az Index.

A különleges kezdeményezést az Oscar-jelölt Loving Vincent és a To the Bone című Keanu Reeves-filmet is szponzoráló Bondit Capital Media, valamint egy New York-i és egy belga cég karolta fel, a költségvetése nem kevesebb, mint 70 millió dollár lesz.

Bár a film rendezője és élőszereplős színészei eddig nem ismertek, ha minden igaz, már tavaly felvettek néhány jelenetet Japánban, a forgatás pedig még idén nyáron folytatódik Európában.