Hírek a popkultúra folyton lüktető, változó világából.

A Csiszolatlan gyémánt után Adam Sandler újra a Netflixen lesz látható

Ismét együtt dolgozik a Netflix és Adam Sandler a Variety információi szerint. A múltkori siker után, amit a Csiszolatlan gyémánt hozott a színésznek (a legjobb kritikát kapta karrierje során) és a szolgáltatónak egyaránt, most Hustle címmel készül film, amit Jeremiah Zagar rendez. A történetben Sandler egy kosárlabdaedzőt alakít, akit igazságtalanul elbocsátanak állásából, ezért külföldre utazik, ahol felfedez egy tehetséges kosárlabdázót. Együtt visszamennek az Amerikai Egyesült Államokba, hogy az NBA-ig jussanak. A szöveget eredetileg Taylor Materne (The Longest Week) írta, de miután a film jogai a Netflixhez kerültek, Will Fetters (Emlékezz rám) dolgozta át a forgatókönyvvé.

Valószínűleg nem ez lesz a streamóriás és a színész utolsó közös projektje, hiszen most szerződtek le újabb négy filmre.

Spike Lee új filmjében visszarepít minket a vietnámi háborúba

A Csuklyásokkal Oscar-díjat nyert, most a Netflixnek 5 bajtárs című filmet rendez, amiben négy, egykor Vietnámban harcolt afroamerikai tér vissza, hogy felkutassák parancsnokuk sírját és egy elrejtett kincset. Míg a jelenben a természettel és az ázsiai országban élőkkel kell megküzdeniük, az emlékeikben felszínre törnek az átélt borzalmak. A produkcióban szerepet kap Jean Reno is, de főbb szerepeket Chadwick Boseman (Fekete párduc), Delroy Lindo (Tolvajtempó), Clarke Peters (Drót) és Jonathan Majors (Elrabolt világ) játsszák. Az előzetes alapján eseménydús film június 12-én érkezik a kínálatba.

Ryan Goslingot visszaküldik az űrbe

Korábban már Az első emberben eljátszotta a Holdra lépő Neil Armstrongot, újonnan a Lego kaland, Derült égből fasírt és a 21 Jump Street alkotói osztottak rá asztronauta szerepet. Phil Lord és Chris Miller készítenek filmet A marsi című könyvet is jegyző Andy Weir következő regényéből. Még a regényről se tudunk sokat, csak annyit, hogy egy űrhajós menti meg benne a bolygót, viszont a Metro-Goldwyn-Mayer így is hat számjegyű összeget fizetett a megfilmesítési jogokért.