“De komor vagy! Biztos nem a DC univerzumból jöttél?” Az első rész imádnivaló volt. Záporoztak a golyók és a poénok, de vajon mit tartogat nekünk a második eljövetel?

A Deadpool 2016-os megjelenésekor osztatlan sikert aratott. Felhőtlen szórakozást kínált egy érettebb korosztály számára. Főként csípős poénjairól és brutális jeleneteiről híresült el, és egyértelműen folytatásért kiáltott.

A történet szerint Deadpool egy csapatot verbuvál, melynek segítségével legyőzheti Cable-t (Josh Brolin) és megmenthet egy fiatal srácot, aki valószínűleg mutáns. A csapatban találjuk az előző részekből megismert Colossust és Negaszonikus Tini Torpedót, emellett előkerül Dominó (Zazie Beetz), aki szerencséjéről híres; Bedlam, a nehéztüzérség; Csillagtörő, aki különféle kardokkal hadonászik és legvégül Peter. Csak simán Peter.

Már az előzetes sem kímél senkit és semmit, egyszerűen mindent kifiguráz. Kezdve azzal, hogy az a stúdió készítette a filmet, amelyik kinyírta Logant. Wade elejt egy beszólást: „Ne húzd fel magad, Thanos!”. Ez Josh Brolinra utal, aki az őrült titán szerepét öltötte magára a Bosszúállók: Végtelen háborúban. Eleve maga a csapat is az Avengers egy paródiája. Az utolsó jelenet az előzetesben egy az egyben az X-Men – Kezdetek: Farkas híres Wade Wilsonos jelenetének kifordítása, amelyben szintén Ryan Reynolds játszotta Deadpool-t. A Marvelen kívül másnak is beszól a cicagatyás szájhős, mégpedig a riválisnak, a DC univerzumnak. Deadpool neheztel Kábelre, mert komor, ekkor hangzik el az ominózus mondat, miszerint: „De komor vagy! Biztos nem a DC univerzumból jöttél?

A poénkodás mellett természetesen ütős akcióra is számíthatunk az ízelítő alapján: utcai harcok és eszméletlen bunyók várhatóak. Láthatunk majd autósüldözéseket és frankó robbantásokat is, tehát mindent, ami megdobhatja a nézők adrenalin-szintjét. A leglátványosabb képkockák a Cable-lel vívott csatározások, így valószínűleg ezek a jelenetek lesznek a film fénypontjai.

Forrás: www.papelpop.com

Mivel a film a már említett csapatról fog szólni, nagyon fontos, hogy érdekes és izgalmas karakterekkel árasszanak el minket. Kidolgozott jellemrajzokat várunk; olyan szereplőket, akikért lehet izgulni a CGI alatt.

Reméljük, hogy azért a sok hülyülés és durrogtatás között nem fog elveszni a film sztorija, és megfelelően csavaros történettel fog előállni a Marvel. Ki tudja, talán ez lesz az, ami közelebb hozza az X-Men-filmeket az Avengers-univerzumhoz.

Konkrétan mit várunk a filmtől:

  • Rengeteg ütős poént
  • Pörgős, könnyed akciót
  • Csavaros és izgalmas történetet
  • Érdekes karaktereket

https://www.youtube.com/watch?v=__Gti-u37SA

Kiemelt kép: www.drafthouse.com