A mozi november 4-én debütál majd.

f21

Nagy visszatérőnek számít David O. Russell, hiszen legutóbb 2015-ben jelentkezett nagyjátékfilmmel (Joy), noha a 2010-es évek elején ő volt az egyik Oscar-kedvenc, olyan mozikkal, mint a Napos oldal, az Amerikai botrány vagy A harcos.

O. Russell filmjeire jellemző, hogy rendre nagy sztárokkal dolgozik (Christian Bale például már harmadik alkotásában játszik főszerepet), gyakran merít valós eseményekből, történetei sokszor a bűn világában játszódnak. Az eddigi információk alapján ezúttal sem kapunk majd tőle radikálisan más világot, hiszen a most érkező Amsterdam az 1930-as években játszódik, a főszereplők pedig egy titkos bűneset közepén találják magukat.

David O. Russell
Christian Bale és Mark Wahlberg O. Russell egy korábbi filmjében, A harcosban. Forrás: Port.hu

A sztárgárda ezúttal is adott: a főszereplő triót Christian Bale, Margot Robbie és John David Washington alakítja. Ahogy említettük, Bale visszatérőnek számít O. Russel filmjeiben, a másik két sztár először dolgozik együtt a rendezővel. A hírek szerint ők hárman lesznek majd a moziban történő gyilkosság gyanúsítottjai. A mellékszereplők között megtaláljuk Rami Malek, Robert De Niro, Zoe Saldana, Anya Taylor-Joy és Taylor Swift nevét is.

A bemutató időpontja november 4-e, ez alapján pedig igencsak egy Oscar-szezonra időzített filmről van szó.

Kiemelt kép: Consequence Film