Amikor bementem a terembe, ahol a színpad állt, alig lézengett még pár ember. A pultnál álltak és beszélgettek, vagy épp a dohányzó hely felé tartottak. De aztán…

img_6065
Fotó: Herczeg Orsolya

Amikor hátra indultam a srácokhoz, a backstagebe, nagy meglepetés ért: ugyanis nem volt! Az udvaron lettek „elszállásolva”. Én is ott pakoltam le a táskáim, utána pedig szembe kellett néznem a második problémával: nem mehetek a kordon mögé fotózni. Elég furcsa kijelentés volt ez a biztonsági őrtől, de kénytelen voltam beletörődni. Egy opció sem jutott az eszembe, hogy honnan tudnék rendesen fotózni, de szerencsére a segítségemre siettek, és mégis beengedtek.

Elkezdődött a koncert, de még mindig majdnem teljesen üres volt a terem. Szépen lassan érkeztek az emberek, de mindenki csak a tér végében állt, a bárpultnál. Viszont Zsola a dalok közti szövegeivel sikeresen feloldotta ezt a feszültséget, és a végén megtelt a terem. A hangulat családias volt, a közönség és a zenekar együtt tombolt.

Sajnos már csak egy koncertjükre fogom őket elkísérni, de ott hatalmas nagy bulit fognak csapni az Anna and the Barbies előtt! 12.09. Szombathely, Végállomás, ott a helyetek!