Egy hete zártkörű koncertet adott a Fran Palermo a Retrockban, amely a zenekar és a közönség számára is egyedülálló, különleges alkalom volt. Henri Gonzo csapata immáron azon kevés bandák közé tartozik, akiknek mercheit nem csak a koncerteken lehet megvásárolni, hanem mostantól a Retrockban is elérhetővé váltak a pólók és a táskák.

Természetesen, hogyha koncert, akkor legtöbbünknek a Budapest Park, az Akvárium, esetleg a nyári fesztiválok jutnak eszünkbe. Viszont ahogyan változik a trend és egyre szívesebben vásárolunk például pláza helyett designer, vintage boltokban, úgy nagyon kellemes meglepetés, mondhatni izgalmas újdonság koncertre menni egy retro ruhaboltba, amely a Budapestre érkező hipszter külföldiek egyik első számú célpontja. A rendhagyó koncerthelyszín és a családias hangulat mellett az est különlegességét tovább fokozta, hogy ez volt az idei utolsó Franpi’ koncert, illetve még egy új dalt is hallhatott a százfős közönség.

Érdekes volt megfigyelni, hogy mennyire jó az akusztika annak ellenére, hogy nyilvánvalóan a helyszín nem koncertekhez lett tervezve. Az eseményre pár nap alatt beteltek a helyek, a hatalmas érdeklődésre való tekintettel remélhetőleg láthatjuk még őket hasonlóan izgalmas környezetben.


Balsay Dorina és Szollár Zsófi galériája