Az egyetlen negatívum a tegnap estében az volt, hogy egy teljes órát csúszott az egész koncert. Pontos okokat nem tudunk, csak feltételezéseink vannak. Lényeg a lényeg, a Junkie Jack Flash kilenc órai kezdés helyett tíz után állt színpadra. A fiatal srácok nagyon jó, kicsit klasszikusabb rockot játszanak, ami nagy szerencsére a közönségből sokaknak tetszett. Egyedüli bakijuk egy nagyon rossz “Szombathely-szombat” poén volt, de zenéjükkel sikerült kiengesztelni bennünket.

fotó: Herczeg Ákos
fotó: Herczeg Ákos

Tizenegy óra után elérkezett a mesebeli pillanat, mikor is a Supernem kezdett el zenélni az AGORA Savaria Filmszínház színpadján. Maga a koncert jó volt, ami leginkább az ütősebb hangzásnak volt köszönhető. Persze, itt nem arra kell gondolni, hogy annyira hardcore módon adták volna elő számaikat, csak arra, hogy a rádióban játszott stúdiófelvételekhez képest jobban a húrok közé vágtak, ami többeknek jobban tetszik.

fotó: Herczeg Ákos

Ami biztossá tesz abban, hogy többeknek bejött a zúzósabb hangvétel, hogy kis lökdösődés, pogózgatás volt a színpadtól számított első pár sorban, ami csak a bevitt alkohol mennyiségétől és a keményebb hangzástól függ.

Sajnos kevés embert vonzott be ez a két zenekar, de az a kis számú közönség nagyon széleskörű volt. Magasak, alacsonyak, fiatalok, idősebbek, férfiak, nők, minden volt „mi szem-szájnak ingere”.
Azért összességében elég jó kis koncerteket hallhattunk tegnap este, a csúszás pedig bármelyik zenekarnál összejöhet, akár rossz utazási feltételeknek köszönhetően, akár másnak, de a fő, hogy tudja kárpótolni a tisztelt nagyérdeműt a zenekar. Legközelebb gyertek többen, hiszen megéri elmenni egy-egy koncertre, kiengedni a gőzt, pár órára elfelejtve a hétköznap gondjait.

Forrás: ugytudjuk.hu