Angol intimség ide-oda, az időjárásról egyszerűen lételemünk beszélni. Persze csak a finom ebéd és a magyarlányokalegszebbek dolgok után. Most, hogy igazán megérkezett az arcokat-a-nagy-sálak-mögé-kell-rejteni időszak, itt az ideje, hogy begubózzunk és latyakos zenéket hallgassunk. Forró vizet a teafilterekre és playeket az egerekre… akarom mondani egereket a PLAY gombra!

#fotós

Kedvenc fotóskollégánk, Herczeg Ákos, George Harrisonra esküszik. Azt hiszem, értem miért. Mire az album végére értem, eleredt az eső a szobában. Olyan igazi happyendek mellé való, langyos eső könnyen gördülő cseppekkel.

 

 

#egyújságíró

Háklár Dóri nem kertelt zeneválasztás terén. Bele a pocsolya közepébe, hogy az a rohadt eső úgy zuhogjon mindenki égnek emelt arcába, mint a hidak gyűrűje alatt a falvakból kifolyó csapadék. Fűszálhajlítva.

 

#hónapdolgozója

A múlt hónap dolgozója, Vilcsek Orsi, egy X Ambassadors számba süppedt bele. A Harris testvérek két jó barátjukkal 2009-ben alapították a bandát. Legnagyobb példaképükként a Red Hot Chili Pepperst nevezték meg, s bár a világhírű zenekar hatása érezhető zenéjükön, de most úgy őszintén… ki ne tudná szeretni?!

 

#szerkesztő

Úgy döntöttem, megmutatom miért is kezdtem bele ebbe a cikkbe. Annyira esett az eső. A falakon kívül. Bennem. A dalszöveg ágas bogas betűinek törzsén.

 

#főszerkesztőhelyettes

Kocsis Marcell is döntésképtelen volt először, a többiekhez hasonlóan. Úgy tűnik a befordult időben jobban kinyílik az érzékeny fül. A végső döntés már határozott. Hogy úgy mondjam, férfias kinyilatkoztatás.

 

#főszerkesztő

Olyankor Vincze Bence. Olyankor főszerkesztő. Olyankor elbűvölt. Olyankor elbűvöl. Olyankor lágy eső. Olyankor más nincsen.

https://www.youtube.com/watch?v=UIw2VdUwJkA