Alig két hónappal második single-jét követően befutott CARI legújabb szólódala, a HIDAK! A dal több szempontból is különleges, hiszen az énekesnő első két, angol nyelvű dalszövege után CARI egy – javarészt – magyar szöveggel jelentkezett.

„A HIDAK az első szólódalom, ami magyarul van, pontosabban ötvözi a magyar és angol nyelvet. Szerettem volna már kiadni egy teljes egészében magyar nyelvű tracket, de az angol verzével kombinálva sokkal önazonosabbnak érzem a végeredményt.”

Borító: Ábrahám Martin

Az új tracknek nemcsak a szövege különleges, hanem a stílus is kicsit elrugaszkodott a már megszokott pop-punk hangzástól: sötétebb elemek, súlyosabb hangzás, rap-szerű verzék jellemzik.

„Abraham Martin, alkotói nevén Marteen a dal producere, akivel hamar megtaláltuk a közös hangot, miközben a Hidakon dolgoztunk. Ő egy dark trap beat alapot álmodott meg, nekem pedig elég hamar jött az ihlet a folytatáshoz. Ghostemane és $uicideboy$ is elég nagy inspirációt jelentettek, főleg ehhez a talán kicsit váratlan, kiabálós-rapes előadásmódhoz.”

A klipet CARI és Marteen szintén együtt álmodták meg: nem akartak konkrét koncepciót, szerették volna impulzusok alapján elkészíteni az anyagot, olyan természetességgel, ahogy a dalírás folyamata is ment köztük. 

„A klipnek nincs igazán története, a forgatás napján azzal a tervvel indultunk el a városba, hogy olyan helyszíneket keresünk, amik illenek a dal feszességéhez, sötétségéhez. Ha olyan helyre értünk, amit beéreztünk, megálltunk felvételeket készíteni. Az indusztriális hangulatú helyszínen készült felvételek rózsaszínes fényű képekkel váltakoznak a klipben, ez a kettősség teszi teljessé a klipet és a dalt is.”

Kiemelt kép: Ábrahám Martin