Hirdess az f21.hu-n!

Hirdetéseink paraméterei az alábbiakban olvashatók, további részletekért és egyedi hirdetések egyeztetéséért HIRDETÉS címszóval írjon levelet nekünk az f21.szerkesztoseg@gmail.com-ra. A szerződésminta a lap alján letölthető. 

hir

Általános:

Hirdetés paraméterei:

Hirdetési banner bérlése kezdőlapon (500 x 500) – 20.000 Ft,- / hó

  • Hirdetési banner (igény szerint változtatható tartalommal) a kezdőlap jobb oldali sávjában, kizárólag az adott megrendelőé, helymegosztás nélkül. Ennek mérete 500 x 500 pixel. Ez a banner szólhat magáról a cégről is, akciókról, projektekről vagy igény szerint egy eseményről is. A csomag tartalmaz egy reklámcikket, ha a hirdető a kulturális szférában működik.

Hirdetési banner bérlése kezdőlapon (100 x 150) – 20.000 Ft,- / hó

  • Hirdetési sáv (igény szerint változtatható tartalommal) a kezdőlapon a rovatok legfrissebb cikkei között, kizárólag az adott megrendelőé, helymegosztás nélkül. Ennek mérete 1000 x 150 pixel. Ez a banner szólhat magáról a cégről is, akciókról, projektekről vagy igény szerint egy eseményről is. A csomag tartalmaz egy reklámcikket, ha a hirdető a kulturális szférában működik.

Óriás csomag (több banner-hely bérlése a felületen) – 35.000 Ft,- / hó

  • A csomag tartalma: hirdetési banner (igény szerint változtatható tartalommal) a kezdőlap jobb oldali sávjában (500 x 500), vagy hirdetési sáv a kezdőlapon a rovatok legfrissebb cikkei között (1000 x 150) + hirdetési sáv egy, a céghez legjobban köthető rovat cikkeinek első bekezdése alatt (1000 x 150). Továbbá az ár tartalmaz egy cikket és a közösségi oldalakon való megjelenést, amit az előfizetés ideje alatt heti rendszerességgel jelentetünk meg online felületeinken újraosztva. (Egy hónapnál hosszabb előfizetés esetén, ha a banner megváltozik, a friss tartalomra is vonatkozik az újraosztás.)

Kiegészítő lehetőség a bannerekhez: 7.000 Ft,- / interjú (óriás csomag esetén: 5.000 Ft,-)

Interjú önmagában: 10.000 Ft,-

A hirdetés bérlésének időtartama:

  • Egyhavi megjelenés.
  • Három hónapos próbaidő (10% kedvezmény a teljes árból)
  • Féléves előfizetés (az első negyedév teljes árú, a második negyedévben 15%-os kedvezmény)
  • Egyéves előfizetés (az első félév teljes árú, a második félévben 20%-os kedvezmény)

Könyvkiadóknak egyedi hirdetési csomag: 

Hirdetés paraméterei:

Forgósáv bérlése egy könyvre (500 x 500) – 5.000 Ft,- / hó

  • 10 helyet tartalmazó kezdőlapi és cikkek oldalsávjában található forgósáv, amelyre kattintva a könyvről készült cikket nyitja meg. Ennek mérete 500 x 500 pixel és 5 másodpercenként gördül tovább. Egy kiadó maximum 5 könyvet hirdethet egyszerre. Az ár könyvenként értendő. A csomag tartalmazza a könyvajánlót, a bannert és az Instagram-felületen való megjelenést.

A szerződés a mellékletekkel PDF formátumban IDE kattintva letölthető.

Bannerigénylést HIRDETÉS címszóval az f21.szerkesztoseg@gmail.com e-mail címen lehet leadni.