Mozibemutatók sajnos továbbra sincsenek, a streaming-szolgáltatók azonban szerencsére biztosítanak számunkra minőségi néznivalót. Következő cikkünkben június hónap legizgalmasabb Netflixes és HBO-s premierjeit vesszük sorra.

13 okom volt (4. évad)

Befejeződik a Netflix egyik legsikeresebb szériája, mely ugyan számtalan vitát is generált az elmúlt években, végig képes volt fenntartani a rajongótáborát. A sorozat most a negyedik évadával véget ér, már csak ezért is érdemes lesz megtekinteni a június elején érkező epizódokat.

Premier: június 5.

I May Destroy You (1. évad)

Ismét egy drámával jelentkezik az HBO, az I May Destroy You az emberi kapcsolatokat állítja majd a középpontba, illetőleg azt, hogy a modern világban hogyan vagyunk képesek különbséget tenni kizsákmányolás és a felszabadulás között. A főbb szerepekben Michaela Coel, Lewis Reeves és Harriet Webb lesznek láthatóak.

Premier: június 7.

Az 5 bajtárs

A legendás Spike Lee legújabb filmje a Netflixen debütál majd, Az 5 bajtárs egy háborús dráma lesz, melynek során négy afroamerikai, korábban Vietnámban harcoló katona tér vissza az országba, a céljuk pedig parancsnokuk sírjának a felkutatása. A filmben feltűnik majd többek között Chadwick Boseman, Delroy Lindo, Clarke Peters, Jonathan Majors, Paul Walter Hauser és Jean Reno is.

Premier: június 12.

Perry Mason (1. évad)

Az Emmy-díjas Tatiana Maslany és Matthew Rhys főszereplésével készült sorozat Erle Stanley Gardner detektívregényeiből, a széria a nagy gazdasági világválság idején, 1932-ben játszódik, és Los Angeles alvilágába kalauzol el bennünket, ahol Perry Mason egy gyermekrablási ügyet igyekszik felderíteni.

Premier: június 22.

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Rachel McAdams és Will Ferrell főszereplésével készített szatírát a Netflix, mely az Euróvíziós Dalfesztiválon fog élcelődni. A két kiváló színész egy olyan formáció tagjait alakítják majd, akik megkapják a lehetőséget, hogy hazájukat képviseljék a nemzetközi dalversenyen. Az előbb említett két sztáron kívül Pierce Brosnan, Demi Lovato és Dan Stevens is tiszteletét teszi majd az alkotásban.

Premier: június 26.

Dark (3. évad)

Véget ér a Netflix egyik legsikeresebb európai sorozata, a Dark is. A német széria csavaros történetével és minőségi megvalósításával nézők millióit hódította meg világszerte. A harmadik évad premier dátumát sokáig homály fedte, azonban a sorozat rendezője, Baran bo Odar nemrégiben bejelentette, hogy június 27-én érkeznek az utolsó epizódok. Sőt, már egy kedvcsináló is kijött a zárószezonhoz.

Premier: június 27.

Kiemelt kép: apploading.com