A Bones and All Velencében debütál majd. 

f21

2017. és a Szólíts a neveden után ismét együtt dolgozott Luca Guadagnino és Timothée Chalamet, új filmjük pedig megint csak izgalmas premierje az őszi díjszezonnak. Az olasz rendező ezúttal Camille DeAngelis Bones and All című regényét adaptálta, amely egy fiatal lányról (Taylor Russell) szól, aki kényszerét érzi annak, hogy megölje azokat, akik szeretik őt. Mégis szerelembe esik, Chalamet karakterévek, Lee-vel – aki egyébként szintén kannibál – egész Amerikán át tartó utazásba kezdenek, ám idővel nem menekülhetnek a sötét múlt elól.

„Van valami a társadalom peremén ragadt emberekben, ami mélyen megérint engem, és amivel szeretnék foglalkozni. Ábrázolni akarom a lehetőségeiket, miközben azt sem akarom eltagadni, hogy milyen falak épülnek köréjük. Számomra ez a film egyfajta meditáció: arról, ki vagyok én, és hogyan tudom legyőzni az érzéseimet, főleg, ha azok nálam hatalmasabb erőtől származnak. És végül, de nem utolsó sorban az a kérdés is felmerül: hogy határozom meg magam egy másik ember szemén keresztül? ” — fogalmazott a rendező.

Luca Guadagninónak ez lesz az első egészestés filmje a 2018-as Sóhajok óta (időközben megrendezte az Akik mi vagyunk című sorozatot az HBO számára, ami szintén egy felnövéstörténet).  A két fiatal színész mellett Mark Rylance vagy Chloe Sevigny neve is garancia lehet a minőségre (utóbbi az említett szériában dolgozott már a rendezővel), de a Szólíts a neveden zseniális apafiguráját játszó Michael Stuhlbarg is szerepet vállalt az új moziban.

A Bones and All premierje a Velencei Filmfesztiválon lesz, a mozikban valamikor ősszel lehet majd megnézni.

Kiemelt kép: JoBlo. com