Premier! — Megjelent Héjja Krisztián és Orsoia közös dala

f21.hu 2019. Sze. 6. 0 2

Mi lett volna, HA?!” – megjelent krisztián. és Orsoia közös dala, az Újrakezdhetnénk

Még fel sem ocsúdtunk Orsoia “Úgy hittem” című dalának premierjéből, máris egy újabb premiernek adhatunk helyet az f21.hu-n.
Talán mindenkinek van legalább egy szakítós története az életében. Egy sztori, ami az élet különböző szakaszaiban vissza-visszatér, ami elgondolkodtat, hogy hogyan alakult volna az életünk, ha az a bizonyos szétválás nem történik meg. Erről szól krisztián. + Orsoia új, közös dala.

A személyes élmény alapján írt dalhoz készült klip egy szakítás utáni hangulatot idéz meg, melyben a főszereplő fiú (Ludas AlexHolnap Tali!) felidézi a korábbi szerelmével (Toppler Dorina@toppdorina) közös pillanatokat. Az együtt átélt pillanatok elegek ahhoz, hogy a srác elbizonytalanodjon az akkori döntésben és azt érezze, még van annyi abban a kapcsolatban, hogy érdemes legyen újrakezdeni. De vajon tényleg érdemes? Vajon mindketten úgy akarják, és az ablakban feltűnő lány is talán ezért érkezett?

A videóklipet Miskovits Marci, valamint Nagy Bence készítette. A dalt Héjja Krisztián, Farkas Orsolya és Fehér Holló készítették közösen.

Kiemelt kép: Orsoia

Szerző: Horváth-Simon Eszter

Tags: Héjja Krisztián, Holnap Tali, Orsoia, pop, premier, Toppler Dorina Categories: ZENE
Related Posts