Dalpremier! Orsoia: Úgy hittem

0
Dalpremier! Orsoia: Úgy hittem

Az f21.hu-t érte a megtiszteltetés, hogy helyet adjon az Úgy hittem című szám dal- és klippremierjének. Az előadó pedig nem más, mint Orsoia, feltörekvő énekes-dalszerző. A The Palace zenekarban korábban (és továbbra is) hallgathatjátok őt, azonban legyetek fül és szemtanúi felfelé ívelő szólókarrierjének is. Ősztől pedig érdemes a Petőfi Rádióra is kapcsolni ennek érdekében, ugyanis ott is hallgatható lesz a fiatal énekesnő.

Az Úgy hittem című alkotása a harmadik megjelenő dala az alkotónak, de az első magyar nyelvű premierje. Korábbi dalait angol nyelven írta, a jövőben azonban más magyar nyelvű dalok is érkeznek a megszokott angol mellett.

Szeptember 5-én jelenik meg következő száma Héjja Krisztiánnal együttműködésben Újrakezdhetnénk címen, mi már alig várjuk.

Forrás: facebook.com/orsoia/

Dalait ő maga írja. Kedvenc inspiráló erői az összenézések, a felemelő közönség és a harmónia. Szakmai együttműködésre korábban is volt példa, Fehér Holló producer a felrázója a daloknak: segítségével olyan keretet kapnak, amelytől a trackek mindenki számára befogadhatóvá válnak. Tervei között szerepel egy saját lemez, és egy együttes is, hiszen számára nincsen nagyobb öröm az együtt zenélésnél.

Az Úgy hittem című, jelenleg debütáló alkotásáról így nyilatkozott: „A dalt az az érzés ihlette, amikor egy új lehetőséget kapunk az élettől, hogy a kapcsolatokat helyrehozzunk. Ha minden csillag úgy áll ahogy kell, és mi is igazán a szemünk előtt tartjuk a célt, akkor tudunk választani, hogy élünk a lehetőséggel, vagy eldobjuk magunktól.”

Fogadjátok szeretettel az Úgy hittem című, legújabb Orsoia számot:

Itt találjátok Orsoia YouTube-csatornáját.

Itt pedig a Facebook-oldalát.

És itt az Instagram-fiókját.

Horváth-Simon Eszter

Kiemelt kép: Orsoia Facebook-oldala

Nincs megjeleníthető cikk