Márciusban négy szobába költözik a Corvinus

f21.hu 2019. feb. 27. 0 1

Márciusban indítja útjára a Corvinus Művészeti Akadémia (CMA) a művészeti ágakon átívelő programsorozatát, amelynek a Négyszoba Galéria ad otthont.

A CMA egy diákkör, amelynek tagjai nyitottak és elkötelezettek minden művészeti tevékenység iránt, így kerülhet sor a hasonló értékeket képviselő Négyszoba Galériával való együttműködésre. A program része a teljes márciuson átívelő képzőművészeti kiállításnak, de ezen túl minden csütörtökön délutántól várja az érdeklődőket.

A program:

A március hetedikei első csütörtökön Slam Poetry klubbá változik a galéria, amikor is a már ismertebb neveken túl a lelkes érdeklődők Open Mic keretében mutathatják meg tudásukat.

Nemzeti ünnepünk előtt egy nappal, a délutáni zenés vetélkedőn kívül egy családias szobakoncertre várják a látogatókat a szervezők, ahol a tábortűz hangulatát a szobák komfortjában élvezhetik a helyszínre érkezők.

Március 21-e a színház iránt rajongók napja, ugyanis egy kamaradarab bemutatása erejéig bizonyítja a helyszín, hogy valóban az egész világ színház, ha azt a művészetpártolók úgy akarják.

Forrás: Négyszoba Galéria

Március 28-a az esemény zárónapja, amikor is a tágra nyílt ajtók a film szerelmeseinek kedveznek rövid filmvetítésekkel, illetve a két nagyjátékfilmet jegyző rendezővel, Reisz Gáborral folytatott beszélgetés keretében.

A fő rendezvények mellett több kiegészítő program, játékok, borkóstolás is várja az érdeklődőket az események alatt, melyekre a belépés díjtalan.

Négyszoba Galéria: https://www.facebook.com/NegyszobaGaleria/

Corvinus Művészeti Akadémia: https://www.facebook.com/art.corvinus/

Esemény: https://www.facebook.com/events/2860770457281643/

Kiemelt kép: Corvinus Művészeti Akadémia

Tags: Budapest, CMA, Corvinus, Corvinus Művészeti Akadémia, kiállítás, kultúra, művészet, Négyszoba Galéria, programajánló, rendezvény, slam poetry, Színház, zene Categories: PROGRAMAJÁNLÓ
Related Posts