Magyarországra is elhozza legújabb lemezét a világhírű rapper

f21.hu 2018. nov. 24. 0 0

A világ legkülöncebb rappere, az észt Tommy Cash november 30-án jelenteti meg régóta várt ¥€$ című debütáló lemezét, február 18-án pedig nálunk is bemutatja a Dürer Kertben.

A világszerte elismert konceptuális művész és zenész az elmúlt pár évben tarolta le az internetet meghökkentő videóival és sajátos látásmódjával, a mai napon pedig a turné bejelentésével egy időben X-RAY című vadonatúj dalával bővül a nem semmi videográfia. Az új klip egyúttal már a november 30-án érkező, régóta várt debütáló lemez, a ¥€$ előfutára.

Természetesen a lemez Tommy eddigi művészetéhez hasonlóan eklektikus és izgalmas lesz, meglepő fordulatokkal. Olyan művészek működnek közre benne, mint Boys Noize, Amnesia Scanner, A.G. Cook, Danny L Harle és még néhány  meglepetés név is feltűnik majd az albumon.

És bár korábban is igen masszív volt a Tommy rajongók köre, kultusza az elmúlt 12 hónapban még tovább nőtt, köszönhetően például a Dazed Magazine Dazed 100 listáján elért 8. helynek, a Charli XCX-szel való turnézásnak vagy éppen annak, hogy szerepelt Rick Owen SS19 show-jában.

Az észt zenész már több ízben bizonyította Magyarországon, hogy élő show-ja csaknem olyan őrült és erőteljes, mint videói, most pedig itt az újabb eljövetel, február 18-án a Dürer Kertben.

A New Beat és a Dürer Kert bemutatja: TOMM¥ €A$H – Budapest Gathering – ¥€$ Album tour

Időpont: 2019. február 18., 20:00
Helyszín: Dürer Kert

Jegyelővétel: https://tixa.hu/tommycash2019_durerkert
Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/268822150482117/

Kiemelt kép: Youtube

Tags: album, Budapest, programajánló, rap, Tommy Cash, YES, zene Categories: PROGRAMAJÁNLÓ
Related Posts