Klasszikus rock hétvége a Végállomásban

f21.hu 2018. Sze. 20. 0 0

Szeptember 21-én, pénteken négy remek rockbanda szórakoztatja a műfaj rajongóit a Végállomásban. A HammerWorld magazin egyik extra CD-mellékleteként jelent meg a győri Orfeus új nagylemeze, a Színház a világ. A zenekar 2016-ban állt újra össze egy friss felállással, és az új korongot tavasszal már bemutatták néhány vidéki és budapesti klubban.

Rajtuk kívül még három kiváló zenekar lép színpadra. Érkezik Székesfehérvárról a dark metálban utazó Subcortic, Sopronból a Crowstand, akik klasszikus rock zenékkel, (Whitesnake, Led Zeppelin, Ozzy Osbourne, AC/DC, Billy Idol, Deep Purple, Scorpions, Gotthard stb.) örvendeztetik meg a közönséget és Körmendről egy fiatal csapat, a Holttér.

Belépő 1.500- Ft, kapunyitás fél 8-kor.

Szeptember 22-én, szombaton az egyik legreményteljesebb szombathelyi rockbanda, a Red Rockets lép a Végállomás színpadára, vendégük a hard rockba oltott dirty rock, punk elemekkel fűszerezett zenét játszó Rocken Dogs.

Belépő 1.000- Ft, kapunyitás 8-kor.

Tags: Crowstand, Holttér, Orfeus, Red rockets, Rocken Dogs, Subcortic, Színház a világ, Szombathely, Végállomás, zene Categories: PROGRAMAJÁNLÓ
Related Posts