Kaukázus lemezbemutató a Végállomásban!

f21.hu 2019. jan. 29. 0 0

Új lemezzel, rajta tizenöt új dallal jelentkezett a Kaukázus, amelyet többek között február 2-án, Szombathelyen a Végállomásban is bemutat.

A KpOp című lemezanyag mindenféle dolgokról nem, viszont a nagy idomulástól kellemesebbé tetsző emlékekről, érzelmi hajlékonyságról, nem várt világi bulvárosodásról, az utolsó űrhajó kilövéséről és természetesen rólunk szól. A frontember új tagokat kért fel ezen, remélhetőleg izgalmas közeljövőre. Minden dalhoz speciális szövegvideó tartozik, amelyek segítenek rávilágítani, hogy a látszólagos összefüggéstelen dolgok milyen meglepően kötődnek, gyakorolnak hatást egymásra és ránk, a főszereplő emberekre.

A Kaukázus K.U.S. című lemeze 2014-ben jelent meg, amellyel két évig koncertezett az alter rockot játszó banda országszerte. A Szalai Éva, a Tartós béke és a Teszkó után a Hatból a három és a Mindenki dalokat is játszották a rádiók. 2016-ban volt az utolsó nyilvános koncert.

Február 2-án, a Végállomásban a régi „kötelező” nagy dalok mellett természetesen új szerzeményeket is bemutatnak tánczenével és pimasz szövegekkel. Remélhetőleg sok régi és új követő találhat magának tartalmas, igényes zenei szórakozást ezen a különleges estén.

Belépő: elővételben 1.700,- Ft, a koncert napján 2.200,- Ft

Online: https://tixa.hu/kaukazus_szombathely20190202

Papírjegy: Végállomás Kiskocsma (hétfő-péntek 13.30-22.30 és a koncertek idején) és Fészek Söröző (Szombathely, Petőfi S. u. 41., hétfő-vasárnap 08.00-00.00)

Kiemelt kép: Végállomás Klub

Tags: Kaukázus, koncert, KpOp, lemezbemutató, Szombathely, Végállomás, Végállomás Klub, zene Categories: PROGRAMAJÁNLÓ
Related Posts