Csorba Lóránt lesz a Szerda esti akusztik vendége

f21.hu 2019. nov. 11. 0 0

Csorba Lóránttal, a Lóci játszik zenekar frontemberével folytatódik a többéves múltra visszatekintő Szerda esti akusztik programsorozat az AGORA Művelődési- és Sportházban november 20-án 20 órától.

Csorba Lóci öt éve tört be a magyar könnyűzenei életbe, amikor a Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan című film zenéjének megírása után saját zenekarát, a Lóci játszikot is megalapította. Lóci már a zenekar létrejötte előtt is foglalkozott zeneírással, és a saját élményeit megörökítő dalokat elő is adta, azonban a “singer-songwriter” típusú előadói lét kereteit szerette volna kitágítani.

Így született meg a hattagú zenekar, amely az elmúlt években szinte az összes hazai fesztivál és klub színpadán fellépett. A Lóci játszik dalok nagy része azonban még mindig “egyszál” gitárral születik, így azok az eredeti, egyszemélyes felállásban is remekül működnek, Lóci számára még nagyobb teret adva a közönséggel való közvetlen kapcsolat kialakítására.

Jegyár: 1.500 Ft, Szent Márton kedvezménnyel: 1300 Ft 

A Szent Márton-kártya kedvezmény csak az ELŐVÉTELBEN, személyesen a jegyirodában megvásárolt jegyek esetén érvényesíthető.

A koncertek a Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program támogatásával valósulnak meg.

Tags: Agora Művelődési és Sportház, Csorba Lóránt, koncert, koncertajánló, Lóci játszik, program, Szerda esti akusztik, Szombathely, Vas megye, zene Categories: PROGRAMAJÁNLÓ
Related Posts