Blues-rock Amerikából és helyi erők a Végállomásban!

f21.hu 2018. máj. 31. 0 0

A nyár első napján a Végállomás Klubba érkezik Lord Bishop, a New York-i születésű zenész két taggal kiegészülve áll majd színpadra. De fellép még Dr. Crazy – One Mad Band Brazíliából, és hogy a teljes amerikai kontinens képviseltesse magát Mexikóból a Siniestro játszik hardcore-punkot. Ezen az estén a helyi erőket Cserga képviseli, aki a Cserga Blues-Rock Társasággal szórakoztatja a nagyérdeműt. Egy nappal később, június 2-án a Red Rockets és a Vadvágány (,akik gyakoraltilag hazajárnak a Végállomásba koncertezni) gondoskodik a talpalávalóról.

Június 1-én, pénteken igazi zenei csemegében részesülhetnek azok, akik a klubszezon utolsó hétvégéjén kilátogatnak a Végállomásba. Érkezik Lord Bishop, a New York-i származású, jelenleg Németországban élő gitáros, énekes, szövegíró 1999-ben alakította meg Lord Bishop Rocks’ nevű együttesét, mely immár minden földrészen ismert, 44 országban sok száz koncerttel és sok ezer lemezzel a háta mögött. A Lord Bishop Rocks a csaknem két méter magas énekes-gitáros mellett egy dobossal és basszusgitárossal kiegészült trió formáció. Védjegyükké vált hangzásukat, melyet „Hendrixian Motör Funk”-nak neveztek el egészen a 70-es évekig visszamenően a Hardrock, Funk, Blues, Jazz és Punk zenei hatásokból alakították ki és öt alapgondolatban fogalmazzák meg. Első: A politikusok az emberiség alja. Második: a zenei iparág a szakadék szélén van, mivel túl kevés független rádióadó létezik. Harmadik: A világ rendkívül változatos hely, ismerjük meg és szeressük a különbségeket. Negyedik: Szex végelgyengülésig. És végül az ötödik: Ne féljünk saját utunkon járni és véleményünknek hangot adni.

Fellép még Dr. Crazy – One Mad Band Brazíliából, Mexikóból pedig egy stílusilag kissé kilógó zenekar, a hardcore-punk Siniestro érkezik. A helyi erőket pedig a szombathelyi blues-rock legendája, Cserga érkezik új formációjával, a Cserga Blues-Rock Társasággal.

Belépő 1.500.- Ft, kapunyitás fél 8-kor.

Lord Bishop Rocks:

 

Június 2-án, szombaton a klubszezon zárásaként, a nagy nyári fesztiválok előtt, egy utolsó, nagy rock őrület részesei lehetnek a Végállomásba kilátogatók. Szombathely két remek, országosan is egyre ismertebb bandája a Red Rockets és a Vadvágány gondoskodik a fergeteges hangulatról.

Belépő 1.000.- Ft, kapunyitás 8-kor.

Red Rockets:

Vadvágány:

Tags: Red rockets, vadvágány, Végállomás Klub Categories: PROGRAMAJÁNLÓ
Related Posts