Pénteki rock-robbanás a Végállomás Klubban – Burnout, Phoenix RT, Smoking Frog

Még mindig helytálló az a kijelentés, hogy a rock időtlen. A tizenévestől egészen a hatvanas korosztályig mindenkit érdekel és bevonz ez a műfaj. Pénteken minket is mágnesként rántott be a szombathelyi Végállomás Klub, ahol az est banda-triója a Smoking Frog, a Burnout és a Phoenix RT volt.

Először kicsit egyhangúan kezdett, majd annál inkább felpörgette a hangulatot a helyi vendégzenekar, a Smoking Frog, akik első albumukat csupán egy éve, 2017-ben adták ki. Az énekes (Gerencsér Péter) szívesen folytatott a dalok között társalgást a közönséggel, folyamatosan fenntartotta velük a kapcsolatot. Közvetlen és fiatalos csapatról van szó, a srácok frissek és nagy lehetőség van bennük. Elmondásuk szerint szuperül érezték magukat itthon, a jól megszokott közönségükkel.

Másodikként a Burnout lépett színpadra és szokás szerint a Végállomás összes női szívét megdobogtatták a fiúk. Legutóbb a Depresszió előzenekarjaként léptek fel a Végállomásban. Az új lemez dalaiból kaptunk kis ízelítőt és egy nagy adag adrenalint, de a régi számokat sem felejtették el szerencsére.

Az est utolsó bandája megadta a végső löketet, a hard rockot játszó Phoenix RT lépett fel. 2013-ban már több számot is adtak ki, azóta csak bővült a listájuk több nagy sikerű dallal is. Most pedig a Burnouttal szervezet közös turnéjuk során – amely januárban kezdődött és egészen a tavasz végéig fog tartani – egyre többen ismerhették meg őket országszerte. Legközelebb a két bandával április 13-án, Szegeden találkozhattok.

Az este során fokozatosan emelkedett a hangulat, ami végül egy nagy, zúzós buliba torkollott. A közönség nagy lelkesedéssel és rengeteg pogóval köszöntötte a visszatérő bandákat. Összegzésként, szuper estét hozott össze a zenekar-trió és a Végállomás Klub, a szombathelyi koncertek nagyapja.

 


Herczeg Orsolya galériája


Tags: Burnout, Phoenix Rt, Smoking Frog, Végállomás, zene Categories: GALÉRIA
Related Posts