Változatos koncertekkel készül a hosszú hétvégére a Végállomás!

f21.hu 2018. Már. 15. 0 0

A márciusi hosszú hétvégén változatos koncertsorozattal vár titeket a Végállomás Klub!

Március 14-én, szerdán a Punk and Roll Till Death koncert sorozat hatodik részéhez érkezik. A Psychorror punk-a-billy banda 15 éves fennállását ünnepli, melynek alkalmából egy három napos koncertsorozatra kerül sor. Mivel a zenekar már régóta inaktív banda, így ez a mostani is egy “speciális, baráti” összejövetel lesz. A miniturné első állomása a legendás szombathelyi Végállomás, ahol több banda is a húrok közé csap. A helyi streetpunk képviselői a Kinek beszélsz te?!, valamint az újdonsült szombathelyi punk zenekar a Tetrafobia is a húrok közé csap. Az este kiemelt vendége a Budapestről érkező Usurper Slug NeoPsychobilly trió lesz.

Belépő 1.000.- Ft, kapunyitás 7-kor.

 

Március 15-én, csütörtökön a legendás P.Box együttes lép a Végállomás színpadára. A lassan negyven éves formáció több átalakuláson is átesett az évtizedek alatt. A jelenlegi felállásnak (Koroknai Árpád – ének, Sándor József – gitár, Szabó Krisztián – Hammond, billentyűs hangszerek, Ferenczi Tibor – basszusgitár Kiss Konrád – dob) tavaly év végén megjelent a netes felületeken egy új daluk “Az éden pokla címmel“, ami az előfutára a jövőre megjelenő új albumnak, amelynek a dalain jelenleg is dolgoznak, közben pedig folyamatosan koncerteznek. A hangulat izzításáról a helyi legenda, Sipőcz Band gondoskodik.

Belépő 2.500.- Ft, kapunyitás 8-kor.

 

Március 16-án, pénteken egy hatalmas etno-folk-punk fergeteg érkezik a Végállomásba, a Gypo Circus prezentálásban. 2011 őszén öt, gyökeresen eltérő zenei és társadalmi háttérrel rendelkező muzsikus létrehozta a “Gypo Circus”-t. A tagok régi álma volt egy olyan zenekar létrehozása, ahol a balkáni ethno, a gipsy, valamint a punk műfajok találkoznak, ezzel bár stílust nem teremtve, Magyarországon eddig nem hallott hangzást felépítve.”

A bemelegítésről egy helyi, reményteljes punk-rock formáció, a The River gondoskodik.

Belépő 1.200.- Ft, kapunyitás 8-kor.

Március 17-én, szombaton a honi folk-metal zászlóshajója, a Dalriada lép a Végállomás színpadára Nyárutó turnéjának keretében. Velük tart az Agregator (“Semmiből – A Semmin át” turné) és a Niburta (Reborn turné), a helyi színek képviseletében pedig a Self Desolation.

Belépő 2.500.- Ft, kapunyitás 7-kor.

 

Tags: Végállomás, Végállomás Klub Categories: PROGRAMAJÁNLÓ
Related Posts