Ütős koncertek a két ünnep között – Végállomás Klub

f21.hu 2017. dec. 26. 0 1

Karácsony és szilveszter között sem pihennek a szombathelyi Végállomás Klubban a húrok és a dobverők. A két ünnep közötti négy nap alatt változatos műfajokkal, eddig ritkán látott formációkkal és persze jól megszokott vendégekkel várja az év végét a Körmendi úti szórakozóhely.

December 27-én (szerdán) két év kihagyás után ismét a Végállomásba látogat a hardpop műfaj legismertebb, és talán egyetlen hazai képviselője, a Fish! Előttük a hangulatizzításról az easycore-hardcore-metal What On Earth gondoskodik majd.

Belépő elővételben 1.590.- Ft, a koncert napján 1.990.- Ft, kapunyitás 8-kor.

Jegyelővétel: Fészek Söröző (Szombathely, Petőfi S. u. 41., nyitva tartás: 07.00 – 24.00)

December 28-án(csütörtökön), az egyik legnépszerűbb hip-hop formáció, a BSW először látogat a Végállomásba, mindjárt egy különleges bulival. A srácok ezúttal zenekarral a hátuk mögött prezentálnak egy fergeteges élő showt, a megszokott slágerek mellett, eddig soha nem játszott dalok is megszólalnak majd.

Belépő: early bird: 1.000.- Ft (korlátozott számban), további elővételes: 1.500.- Ft, a koncert napján: 1.800.- Ft, kapunyitás fél 9-kor.

Jegyelővétel: Fészek Söröző (Szombathely, Petőfi S. u. 41., nyitva tartás: 07.00 – 24.00, december 24: 07.00-13.00, december 25. zárva)

 

December 29-én(pénteken), a szokásos év végi SCHC szeánszra kerül sor a Végállomásban. Ezúttal két színpadon 8 banda tolja a rajongók arcába a hardcore muzsikát. Az est különlegességeként a koncertek előtt levetítésre kerül az Axis című hardcore dokumentumfilm.

A fellépő zenekarok: Social Free Face, Liberal Youth, Don’t Say A Word, PMA, Bicska, Gipsy SS, Kristályvonat, Nauru.

Belépő 1.300.- Ft, kapunyitás 8-kor.

December 30-án(szombaton) Szombathely két meghatározó fiatal rock bandája a hagyományokhoz híven együtt búcsúztatja az óévet. A Red Rockets és a Vadvágány egy őrült nagy zúzással hagyja maga mögött a 2018-as évet, ezzel is megköszönve a rajongók egész évi támogatását.

Belépő 1.000.- Ft, kapunyitás 8-kor.

“A Végállomás Klub minden élőzene rajongónak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kíván! Egyben megköszönjük mindenkinek, aki segítette egész éves munkánkat, az egész éves támogatást, reméljük jövőre hasonlóan eseménydús folytatásban lehet részünk…!” – Fogalmazott a Végállomás Klub vezetője, Hufnágel Szabolcs Hufi.

Borítókép: Herczeg Ákos

Tags: BSW, Fish, karácsony, PMA, Red rockets, Szilveszter, Szombathely, Vad vágány, Végállomás Klub, zene Categories: PROGRAMAJÁNLÓ
Related Posts