Rockabilly és thrash metal hétvége a Végállomásban

f21.hu 2018. ápr. 10. 0 0

Hétvégén igazán változatos koncerteken vehetünk majd részt a szombathelyi Végállomás Klubban. Április 13-án, pénteken egy izgalmas Jonny Cash show-t fog elhozni nekünk A Nyughatatlan zenekar, szombaton pedig a már hagyománnyá váló tavaszi látogatását teszi meg a Moby Dick a vasi megyeszékhelyen. 

Április 13-án, pénteken A Nyughatatlan érkezik a Végállomásba. A zenekar Johnny Cash életéről készült játékfilmről kapta a nevét. Eddig három lemezt adtak ki, a 2016-os Földobom tavaly aranylemez lett.

2010 május 8-án volt az első Nyughatatlan koncert Budapesten a régi Fészek klubban. Eleinte trióban, később nagy zenekarral koncerteztek. Nyolc év alatt egy percre sem álltak meg, közel 400 bulit adtak, több mint tíz klipet forgattak és három lemezük jelent meg, melyek között lett egy “aranylemez” is. Johnny Cash dalai révén, és a rockabilly műfaj népszerűségének köszönhetően szépen lassan bejárták egész Európát. A tavaszt egy új lemezzel, egy svájci country fesztivállal nyitották, majd jön egy 11 állomásos klubturné, a nyáron pedig ott lesznek többek között az Alterába fesztiválon, a Kaláka fesztiválon, és a Campuson is.

„Négy éve játszottunk  a Végállomás klubban, úgy tudjuk van érdeklődés a rockabilly műfaj iránt, és Johnny Casht is sokan kedvelik ebben a városban. Az új lemezünkről is fogunk játszani, de a műsorunk vázát a rockabilly feldolgozások, és a Johnny Cash dalok adják. Eddig négy albumunk jelent meg, első lemezünkkel az amerikai énekesnek hódoltunk, a második albumunkon pedig saját dalok is megjelentek a feldolgozások mellet. A műsor színes lesz, de alapvetően egy 90 perces táncos bulira számíthat a közönség április 13-án. „ – Fogalmazott az f21.hu-nak a zenekar énekese, Kovács Kornél

Belépő elővételben 1.000.- Ft, a koncert napján 1.500.- Ft, kapunyitás 8-kor.

Jegyelővétel: Végállomás Kiskocsma és https://tixa.hu/A-Nyughatatlan-Szombathelyen

 

Április 14-én, szombaton a hazai thrash metal színtér zászlóshajója, a Moby Dick adja immár hagyományosnak mondható tavaszi Végállomás koncertjét. Vendég egy soproni metal formáció, az Innistrad lesz.

Belépő 2.500.- Ft, kapunyitás 8-kor

 

Tags: Moby Dick, Nyughatatlan, Végállomás Klub Categories: PROGRAMAJÁNLÓ
Related Posts