Middlemist Red ünnepi koncert a Trafóban

f21.hu 2017. dec. 21. 0 0

A hazai rock szcénában egyedülálló és rendkívül tehetséges fiatalokból álló csapat, a Middlemist Red ad különleges ünnepi koncertet december 27-én a Trafó Nagytermében.

Middlemist Red az atmoszférikus és pszichedelikus rock hangzásainak egyvelegében találta meg új hangját, mely egyszerre mutat tiszteletet a műfaj teremtőinek, egyben újraértelmezi azt egy 21. századi környezetben.
Volt már lehetőségük játszani olyan zenekarok előtt, mint a Preoocupations (ex-Viet Cong), Black Lips vagy a Wooden Shjips. De volt közös fellépésük a Pauw-val, Carnival Youth-szal, Disraeli Gears-szel is. A tagok változatos műfajokból merítik inspirációjukat, ám a legjobban a The Doors, a The Horrors és a Tame Impala hatása érződik a kész anyagokon.

Ripple Soul névre keresztelt második albumuk 2016 november végén debütált. Az új lemez elsőre újszerű lehet, de az ismerős dallamok hamar visszahozzák a hallgatót, míg a friss szereplőként megjelenő szintetizátorok még magával ragadóbb atmoszférát adnak a hangzásnak.

A Middlemist Rednek 2014-ben fordult nagyot a világ, mert akkor nyerték meg a Deezer nemzetközi tehetségkutatóját. Azóta az összes jelentős hazai fesztivál szinte állandó meghívottjai, rajongóik tábora pedig egyre csak sokasodik.

Időpont: 2017.12.27. 20:00

Helyszín: Trafó Nagyterem

Jegyár: 1900 Ft | elővételben: 1500 Ft  (Az első 100 jegy elővételes) – Jegyvásárlás ITT! 

Forrás: Trafó

Tags: Middlemist Red, programajánló, Trafo, Trafo House Categories: PROGRAMAJÁNLÓ
Related Posts