Electro-rock és rockfarsang a Végállomásban!

f21.hu 2018. feb. 9. 0 0

Február 9-én, pénteken egy, a Végállomásban ritkán előforduló zenei stílust képviselő zenekar, a Cloud 9+ teszi tiszteletét, vendégük a Follow The Flow.

A Cloud 9+ Magyarország talán legmodernebb zenekara. Kitűnően ötvözik a legfrissebb elektronikus zenét (drum&bass, dubstep), a hip-hoppal és a slágeres, könnyen befogadható rockkal. Élőben verhetetlenek: színvonalas, élőhangszeres, mozgalmas koncertjeik ritkaság számba mennek. Állandó fellépői a legkomolyabb fesztiváloknak, nagy egyetemi rendezvényeknek. Budapest legelőkelőbb klubjaiban is brutális nézőszámmal mennek, az Akvárium klub nagy HALL-ját 2018-ban másodszor is megtöltik majd. Tavasszal és ősszel ők is meghatározó részesei a vidéki klubéletnek, mint önálló fellépők. YouTube csatornájuk össznézettsége 4 millió fölött jár már, legnagyobb slágereik a Breathe In, Lights, Supernova és az I.N.Y.T. 2017 tavaszán debütált The Next Step című lemezük, láthattuk őket az összes jelentős színpadon országszerte és a határokon túl is, ugyanis megjárták Bécset, Londont és Erdélyt is. 2018-ban ünnepeli ötödik szülinapját a zenekar.

A Follow the Flow a hazai hip-hop szférából már korábban is nagy ismeretségnek és elismertségnek örvendő Fura Csé és BLR által életre hívott formáció. A banda izgalmas, üde színfoltja a magyar zenének, a srácok tehetséges és alkotni vágyó zenészekkel kiegészülve hozzák a jobbnál jobb dalokat. Leghíresebb számuk, a 2016 nyarán megjelent “Nem fogadok szót” klipjére több mint két és fél milliószor voltak kíváncsiak, és számtalanszor hallhatta a közönség a rádióban is.

Belépő 1.800.- Ft, kapunyitás 8-kor.

Cloud 9+:

Február 10-én, szombaton ismét a klasszikus rockzenéé lesz a főszerep, egy igazi zúzós, rockos farsangi mulatságot prezentál 3 remek banda, a Vadvágány, az Eve Six és a The Grudge. Jelmezben érkezni nem kötelez, de erősen ajánlott, hiszen a legötletesebb maskarát viselők nyári fesztiválbelépőket nyerhetnek.

Belépő jelmezben 800.- Ft, jelmez nélkül 1.000.- Ft, kapunyitás 8-kor.

Vadvágány: 

 

Tags: Cloud 9+, Follow The Flow, Végállomás Categories: PROGRAMAJÁNLÓ
Related Posts